banner249

Hurdacılardan 5 bin kişilik yemek!

Denizli’de hurdacı esnaflarının her yıl geleneksel olarak düzenlediği hayır yemeğinin bu yıl dördüncüsü gerçekleşti.

Hurdacılardan 5 bin kişilik yemek!
banner240

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Hurdacılar Sitesi Hayır Yemeği, bu yılda geleneği bozmadı. Eskihisar’daki Hurdacılar Sitesi’nde düzenlenen Hayır yemeğine Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediyes Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve MHP Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 


Anadolu Geri Dönüşümcüler Federasyonu Genel Başkan Vekili İmdat Aday, bu sitenin kuruluşundan bu yana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, “99 yılında bu siteyi kurduk. 2001 yılında faaliyete geçirdik. Geri dönüşümün faydası çok fazla. Cari açığa büyük katkısı var. Doğaya atılan her atığın geri dönüşümü mümkündür” dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, “Çevreyi kirleten birçok değerlerimizi toplayıp tekrar ekonomiye katan bir sitemiz, hem şehrimizi temizler hem de ekonomiye katkı sağlar. O yüzden bu sitenin önemi bizim yanımızda çok farklıdır. Kuruluşundan bu yana yanlarında hep olduk. Her yıl güzel hayırlar yaparlar. Biz de her yıl yanlarında oluruz. İnşallah bu etkinlikler daha da çoğalır. Emek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER