banner249

Manisalının aklı hamd olsun yerinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Davutoğlu diyanet üzerinden meydanlarda bilirkişilik taslamaktadır. Kudüs’ü saygısızca siyasete alet etmektedir. Adıyaman’a gidip sahabelerin ruhunu incitmektedir. Davutoğlu dün Adıyaman’da ‘Biz milleti birleştirmeye yürürken HDP zihniyeti bölmeye kalkıyor’ demiştir. Manisa’nın feraseti yüksektir. Manisalının aklı ve zekası hamd olsun yerindedir” dedi.

Manisalının aklı hamd olsun yerinde
banner240

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Manisa’da düzenlenen mitingde partililerle buluştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin saat 12.00 olarak açıklanan Manisa mitingi yaklaşık 1 saat gecikmeli olarak başladı. Miting öncesi Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran partililer ellerindeki bayraklarla seçim şarkılarına eşlik etti. 


Meydandaki binalar 3 hilalli bayraklarla süslenirken, platformda ise MHP’nin bu seçimler için belirlediği “Bizimle Yürü Türkiye ” sloganın yer aldığı afişlerle donatıldı. Manisa’nın ilçelerini isimlerini tek tek sayarak, sözlerine başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mitinge katılan tüm partililere teşekkür etti. Bahçeli, "Manisa, inanç, iman ve milli ruh demektir. 

Manisa Spil Dağı’nın eteklerinden parlayan milli asalettir. Geçmişte işgalcilere karşı direnen Manisa’dır, şehidine şühedasına sahip çıkan, ülkesini ve ülküsünü aziz bilen yine Manisa’dır. Manisa yanlışa aman vermez, ihanet prim vermez. Bölünmeye izin vermez. Dağılmaya fırsat vermez. Sizler Manisa’dan ‘şehitler ölmez’ diye bağırdıkça fason Başbakan Ankara’da huzursuz olmuştur. Sizler Manisa’dan ‘vatan bölünmez’ diye haykırdıkça uydu Başbakan’ın Ankara’da uykuları kaçmıştır. 

Sizler Türkiye’nin yanında durdukça, milli birlik ve kardeşliği samimiyetle savundukça saraydakinin keyfi bozulmuş yüzü asılmıştır. Milli şuur Manisa’dadır. Milliyetçi coşku Manisa’nın her yerine sinmiştir. İstismarcıların oyunlarını ibretle izliyorsunuz. Başbakan, maneviyat sömürüsünde Erdoğan ile yarışmaktadır. Bunu da görüyorsunuz. 

Davutoğlu diyanet üzerinden meydanlarda bilirkişilik taslamaktadır. Kudüs’ü saygısızca siyasete alet etmektedir. Adıyaman’a gidip sahabelerin ruhunu incitmektedir. Davutoğlu dün Adıyaman’da ‘Biz milleti birleştirmeye yürürken HDP zihniyeti bölmeye kalkıyor’ demiştir. Manisa’nın feraseti yüksektir. Manisalının aklı ve zekası hamd olsun yerindedir. Davutoğlu HDP’nin bölücülüğünü biliyorsa 28 Şubat’ta Dolmabahçe sarayında sahnelenen görüntülere nasıl izin vermiştir. 

HDP’lilerle AKP’li bakanlar koro halinde İmralı canisinin 10 maddelik ihanet metnini okurken Davutoğlu neredeydi, nereye saklanmıştı? Oslo’da masa kurulurken Davutoğlu nerelerde geziyordu? Davutoğlu’na Başbakan demek için bin şahit gerekecektir. 

Erdoğan, Davutoğlu’nu fikren ve ahlaken ihval etmiştir. PKK ile pazarlık yapanlar İmralı canisinin kapısında nöbet tutanlar sandık görününce kostüm ve ağız değiştirmiştir. AKP zayıflamaktadır. AKP her gün güç kaybetmektedir. 7 Haziran’dan sonra AKP artık iktidar olmayacaktır. Türk milleti bunda müsaade etmeyecektir. Kamuoyu araştırmaları buna işaret etmektedir. 

Herkes bu açık gerçeği görmektedir. İktidara Milliyetçi Hareket Partisi Allah’ın izniyle gelmektedir. Türk Milleti bu defa ‘MHP’ demektedir” dedi. AKP’nin saltanatı 7 Haziran’da sona erecektir. AKP’nin karanlık serüveni 7 Haziran’da son nefesini verecektir? Bir sebeple AKP’ye oy vermiş vatandaşım, gel günaha ortak olma. Yıllardır bir umuttur diye AKP’ye destek veren kardeşim, gel bu haram kervanına katılma. 

CHP’ye ve diğer partilere oy vermiş kardeşim, gel bu kez Türkiye’nin yanında dur. ‘Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım’ diyen vatan evladı, gel birlikte olalım, birlikte Türkiye’nin kurtuluşuna omuz verelim. Hırsıza karşı bizimle yürü Manisa” diye konuştu. 

“CUMHURBAŞKANLIĞI AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAMIŞTIR”
“Erdoğan AKP’nin fiili eş genel başkanı gibi konuşmaktadır” diyen Bahçeli, şöyle konuştu: “Erdoğan madem siyasete bu kadar meraklıdır, madem Cumhurbaşkanı olduğunu unutarak siyasi irade adına konuşmayı kendisinde hak görmektedir, o zaman bulunduğu makamdan derhal istifa edecek ahlakı sergileyebilmelidir. Erdoğan tarafsızlığını yemiş yutmuştur. Anayasa’ya göre Cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. Görevine başlarken bunun için şerefi ve namusu üzerine yemin etmiştir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER