banner249

Otel çıkışı katliam gibi kaza!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Otel çıkışı katliam gibi kaza!
banner240

Edinilen bilgiye göre kaza, Bodrum-Milas karayolu Zeytinli Kahve mevkisinde meydana geldi. Bir otelden çıkan Eren E. (29) idaresindeki 06 FK 1686 plakalı minibüs, Mustafa Mut’un (59) kullandığı 48 T 6721 plakalı ticari araçla çarpıştı.


Kazada taksi şoförü Mut ile takside bulunan Coşkun Coturan (56) hayatını kaybederken, minibüs şoförü Eren E. ve aynı araçta bulunan Murat Güneş (29) ile ticari takside bulunan Mehmet Ali Sezgin (45) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazada ölen 2 kişinin cesetleri ise sıkıştıkları taksiden itfaiyenin yardımı ile çıkarıldı. Savcının incelemesinin ardından Mut ve Coturan’ın cenazeleri Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, belediye ekiplerinin temizleme çalışmalarının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazada kendisi de yaralanan minibüs sürücüsü Eren E. polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER