banner249

Hazır olun geliyorum!

Pamukkale’de vatandaşlarla buluşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, coşkulu kalabalığa böyle seslendi; “Pamukkale yenilenmeye hazır olsun”

Hazır olun geliyorum!
banner240

 Vatandaş görüşmelerini aralıksız sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, bu kapsamda Pamukkale beldesi vatandaşlarıyla bir araya geldi. Vatandaşların yine sıcak ve samimi bir havada karşıladığı Gürlesin, kendisini böylesine bir coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür etti. 


“BU COŞKUYLA KARŞILANAN TEK PARTİ OLDUK” 
Pamukkale’de vatandaşların kendisine gösterdiği yoğun ilgi karşısında konuşan Gürlesin, “Pamukkale’de bugün bizleri, şimdiye kadar hiçbir partinin mitinginde olmayan bir kalabalık karşıladı. Biz burada bu coşkuyla karşılanan tek parti olduk ve bu öyle de kalacak” dedi. 

“PAMUKKALE YENİLİKLERLE TANIŞACAK” 
Coşkulu geçen mitingde vatandaşlara seslenen Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Karahayıt’a yapacakları hizmetlerle yenilikler getireceklerini kaydetti. Gürlesin, “Pamukkale yenilenmeye hazır olsun.Şimdiye kadar pek bir yenilenme görülmeyen bu ilçemizi yeniliklerle tanıştıracağız. İki dönemden bu yana şehir merkezinde ve köylerimizde yapılan hizmetleri görüyorsunuz.Biz hizmetin ve belediyeciliğin ne olduğunu bilen insanlarız. Ben bundan dolayı diyorum ki; AK Partili kardeşimizi olduğu kadar, CHP ve MHP’li kardeşlerimizi de seviyoruz. Bu sebepten diyoruz ki;takım tutar gibi parti tutulmamalı. AK parti gelmeden önce niçin burada ve diğer köylerimizde veya niçin şehir merkezimizde bu kadar hizmet görülmedi?” 

MUHALEFETE GÖNDERME YAPTI 
Mitingde ayrıca muhalefet partilerine ve adaylarına da göndermede bulunan Gürlesin, “Pamukkale ve Karahayıt’a bakıyoruz, ikisi de adeta bitmiş durumda. Biz cumhuriyetçiyiz diyorlar, cumhuriyetin partisisiniz madem ne için bu insanlara şimdiye kadar hizmet etmediniz?Biz milliyetçiyiz diyorlar, onlarda aynı çıktı. Özellikle Pamukkale Belediyesi, 4 dönemdir aynı partinin elinde.Bakın şahsına bir şey diyemem ama önemli olan hizmettir.İnsanların dertleriyle dertlenmektir. Partiye, şahsa ve hizmete bakmak gerekir.Bizler Başkanlığını da yürüttüğüm İl Genel Meclisimiz döneminde bu bölgeye hizmetlerde bulunduk. Bakın Uzunpınar ve Yeniköy’de kapalı pazaryerlerimiz var.Peki, Pamukkale’de bu var mı? Yok.Pamukkale’de 4 dönemdir aynı belediye başkanı var.Niçin bu hizmetler olmadı ve yapılmadı?Bunları göz ardı etmeyin” dedi.

“HALKIMIZ NE İSTERSE, ONU YAPIYORUZ” 
Konuşmasında Pamukkale’de hizmet destanları yazacaklarını da sözlerine ekleyen Gürlesin, “Bizim projemiz 121.Ama biz bu sayıda sınırlı değiliz.Bu sayı 150 yada 180,hatta gerekirse 200 bile olur.Biz projelerimizde en önemli olanlara yer verdik. Biz önce Rabbimize sığınıyoruz, Rabbimizden korktuğumuz için halkımız ne istiyorsa, onu yapıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER