banner249

Eğitime büyük destek

Polis Amca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne hayırsever Hacı Mehmet Selçuk ve Hacı Zeynep Selçuk tarafından yaptırılacak olan atölye binası için, Denizli Valiliği’nde protokol imzalandı.

Eğitime büyük destek
banner240

 Polis Amca Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Bahçesi’ne hayırsever Hacı Mehmet Selçuk ve Hacı Zeynep Selçuk tarafından atölye binası yaptırılacak. Özel proje ile ilgili Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Hacı Mehmet Selçuk ve Hacı Zeynep Selçuk’un katılımlarıyla protokol imzalandı.


Hacı Mehmet Selçuk yaptığı açıklamada, "Yıllarca çalıştık ama bir türlü hayrımızı yapamamıştık. Bu yaştan sonra da elimizde imkanımız varken yardımımızı yapalım diye düşündük. Atölyeyi de eşim Hacı Zeynep Selçuk adına yaptıracağız" dedi. 

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise 2014 yılında okullarla ilgili ikinci protokolü imzaladıklarını belirterek, 2013 yılında Türkiye’ye örnek bir faaliyetle 13 protokol ve 11 milyon 500 bin katkı sağlandığını belirtti. Yapılacak atölyenin inşaat alanının 800 metrekare olacağı belirtilirken, 600 bin TL’ye malolacağı açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER