banner249

Yeni otogara tam not

Denizli Belediyesi'nin gelmiş geçmiş en büyük projelerinden biri olan Şehirlerarası Otobüs Terminali, hizmete girdiği günden bu yana yolcular kadar otobüs terminalini görmeye gelen vatandaşların da akınına uğradı.

Yeni otogara tam not
banner240

30 bin metrekare alana yerin altına 3 kat olacak şekilde inşa edilen ve modern mimarisi, yeşil alanları ve iş yerleriyle Denizli halkına yeni bir yaşam alanı sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, vatandaşların büyük beğenisini topladı. İnşaatın tamamlanmasını büyük bir merakla bekleyen vatandaşlar ortaya çıkan eser karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. 


Denizli halkının onlarca yıldır hayalini kurduğu modern otobüs terminali hizmete girdiği günden bu yana 250 bin yolcuyu ağırlarken, 50 binden fazla kişi de bu muhteşem eseri yerinde görmek için otobüs terminaline akın etti. Otobüs terminalini gezen vatandaşlar, önceden Denizli’ye gelen misafirlerini eski otogarda karşılamaya utandıklarını, yeni otobüs terminalinin hizmete girmesiyle birlikte terminali gezdirmeden misafirlerini dışarı çıkarmadıklarını ifade ettiler. 

DENİZLİ ULAŞIMDA ÇAĞ ATLADI 
Otobüs terminalini kullanan şehirlerarası otobüs şoförleri ise Denizli’nin ulaşım alanında 2-3 yıl gibi çok kısa bir süre içerisinde adeta çağ atladığını belirterek, yeni otobüs terminalinin Türkiye’de bir eşi benzeri daha olmadığını söylediler. Otobüs terminalinin her anlamda çok rahat ve işlevsel olduğunu ifade eden şoförler, eski otogarda pek çok sorun yaşadıklarını, yeni otobüs terminali ile bu sorunun ortadan kalktığını vurgulayarak, böylesine modern bir eseri Denizli’ye kazandıran Denizli Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 

Yeni otobüs terminali, içerisinde bir bir yerlerini almaya başlayan ticari işletme sahiplerinin de büyük beğenisini toplarken, modern, sağlıklı ve düzenli bir ortamda hizmet verdiklerini dile getiren işletme sahipleri, otobüs terminalinin Denizli’nin merkezine yapılmasından dolayı Denizli Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Yeni otobüs terminalinin 2. ve 3. bodrum katlarında yer alan kapalı otopark ise terminale özel araçlarıyla gelen yolcuların yanı sıra, bölgede otopark ihtiyacı duyan vatandaşların da takdirini topluyor. 

Otoparkı kullanan vatandaşlar, araçlarını otoparka güvenle bıraktıklarını ve çevredeki otopark sorununun çözüme kavuştuğunu belirterek bu hizmetinden dolayı Denizli Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Yeni terminal kompleksinin hizmete girmesiyle birlikte yaşanan yoğunluktan bölge esnafı da memnun. Bölgede ticaretin canlandığını ifade eden esnaflar bu canlılığın artarak devam edeceğini söylediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER