banner249

Hayallerimizde hedeflerimizde büyük

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, son 10 yılda sürdürdükleri çalışmalar ile Denizli’nin çehresini değiştirdiklerini Büyükşehir ile birlikte kent merkezinde yaptıkları hizmetleri Denizli'nin en uzak noktasına kadar taşıyacaklarını dile getiren Başkan Zolan, “ Hayallerimiz de hedeflerimiz de büyük. ‘Büyükşehir’e Büyük Projeler Yakışır’ düşüncesiyle hareket edeceğiz” dedi.

Hayallerimizde hedeflerimizde büyük
banner240

Gerçekleştirdiği kentsel yatırımlar, sosyal projeler ve uygulamalar ile Türkiye’de adından en çok söz ettiren Denizli Belediyesi son 10 yılda hayata geçirdiği birçok proje ile ilklere imza attı. Denizli Belediyesi’nin uygulamaları ülkenin farklı noktalarında örnek alınırken Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yaptığımız sayısız iş başka belediyelerce de uygulamaya konuluyor ve bizden teknik destek istiyorlar. Bu durum bize gurur ve sevinç veriyor. Demek ki doğru işler yapıyoruz” dedi. 


ARADAKİ FARK ÇOK NET 
Denizli’nin son 10 yılına damgasını vuran Denizli Belediyesi yaptığı çalışmalar ile Türkiye’nin farklı noktalarında birçok belediyeye ilham kaynağı oluyor. Gerçekleştirdiği kentsel yatırımlar, sosyal projeler ve uygulamalar ile Türkiye’de adından en çok söz ettiren Denizli Belediyesi’nin altyapı ve üstyapı projelerinden, çevre projelerine toplumun farklı kesimlerini içine alan sosyal projelere kadar birçok konuda ilklere imza atmaya devam etmesi Denizli Belediyesi’ni parmakla gösterilir hale getirdi. 

Bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını dile getiren Başkan Zolan, “ Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı yaptığı dönemle başlayan hızlı değişim herkes tarafından takdir edilmiştir. Denizli’de 2004 öncesi ve sonrası arasındaki fark siyah ile beyaz arasındaki fark kadar net. Yaptıklarımızı gören ve beğenilerini sunan vatandaşlarımızın söyledikleri bizi gururlandırıyor. Vatandaşlarımızın ‘Allah Razı Olsun’ demesi bize yetiyor. Bu keyfi hiçbir şeye değişmem” dedi. 

HAYALLERİMİZ DE HEDEFLERİMİZ DE BÜYÜK 
Denizli’nin geç de olsa Büyükşehir olması ile birlikte kentin topyekun kalkınacağına dikkat çeken Başkan Zolan, “ Biz hizmet yarışında artık tüm şehri baz alarak hedeflerimizi belirledik. Kent merkezinde ne yaptıysak bundan sonra Denizli’nin en uzak noktasına o hizmetleri götürme gayreti içinde olacağız. Denizli’nin kazanımları bundan sonra herkese eşit şekilde dağıtılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bizim hayallerimiz de hedeflerimiz de büyük. ‘Büyükşehir’e Büyük Projeler Yakışır’ düşüncesiyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER