banner249

Güney’de İdris Karadağ heyecanı!

Denizli’nin başarılı iş insanlarından Karadağ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karadağ, Güney Belediye Başkan aday adayı olmak için resmi başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne yaptı.

Güney’de İdris Karadağ heyecanı!
banner240

Uzun yıllardır tekstil sektöründe Denizli istihdamına ve ekonomisine büyük katkılar sağlayan Karadağ Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karadağ, MHP’den Güney Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Genç ve başarılı işadamının aday adaylığı ilçede de büyük heyecan yarattı.

guney-idris

Güney’in sosyoekonomik kalkınması için elinden gelen tüm çabayı sergileyeceğini ifade eden Karadağ, Güney’i Denizli’nin en cazibeli ilçesi yapmak için kolları sıvadıklarını belirtti. Karadağ, aday adaylığı başvurusu sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Güneyimiz hak ettiği tüm hizmetleri eksiksiz olarak alacak. Halkımızın ve esnafımızın huzuru ve mutluluğu için sosyal projelerimize büyük ağırlıklar vereceğiz. Yaşadığı yerde mutlu olmasını istediğimiz hemşerilerimizle ve aydınlık yarınlara güvenle bakacak gençlerimizle Güneyimizi ihya etmek istiyoruz. Arzumuz Güney’in monotonlaşmış hayat standardını daha da yükseltmek olacak. Her zaman kadınlarımıza ve kızlarımıza pozitif ayrımcılık tanıyacağız. Belediyemizin tüm hizmet ve projelerinde halkımızın bizatihi fikirlerini almak ve onlarla beraber ilçemizi yönetmek istiyoruz” dedi.

Karadağ, aday adaylığı başvurusundan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile biraraya geldi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER