banner249

Gözaltına alınan CHP İl Başkanı serbest bırakıldı

taksim gezi parkı'ndaki protestolara destek amacıyla afyonkarahisar'da düzenlenen eylemde gözaltına alınan ve bir gün sonra serbest bırakılan chp afyonkarahisar il başkanı yalçın görgöz'ü chp'li 13 il başkanı ziyaret etti.

Gözaltına alınan CHP İl Başkanı serbest bırakıldı
banner240
81 il başkanını temsilen, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Eskişehir İl Başkanı Erman Gölet, Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün, Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ve Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, il binasını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla biraraya geldiler.

Ziyarette il başkanları adına bir açıklama yapan CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Ege, Marmara, İç Anadolu ve Akdeniz olmak üzere 13 CHP il başkanı olarak Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz;e destek vermek amacıyla böyle bir ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

İl Başkanı Görgöz;ün gözaltına alınmasını kınadıklarını bildiren Karaahmet, "Gözaltı eylemi demokratik hakkını kullanmak isteyen il başkanımız ve gençlik kolları başkanımıza polis tarafından aşırı güç kullanılarak yapılan anti demokratik bir harekettir. Bir daha olmaması ve yaşanmaması CHP il başkanları olarak ortak uyarımızdır" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER