banner249

Denizli’de eylemler renkli görüntülerle devam ediyor

denizli'de toplanan 200 kişilik grup, kağıtlara yazdıkları düşüncelerini duvarlara yapıştırarak renkli görüntüler oluşturdu.

Denizli’de eylemler renkli görüntülerle devam ediyor
banner240
Taksim Gezi Parkı;nda yaşanan olaylar, Denizli;de protesto edilmeye devam ediyor.Denizli;de her akşam toplanan vatandaşlar, yaşanan olayları attıkları slogan ve duvarlara yazdıkları notlarla protesto ediyor.

Akşam saatlerinde Delikliçınar Meydanı;nda toplanan yaklaşık 300 kişi sloganlar attı. Daha sonra yanlarında getirdikleri masayı kurarak vatandaşlara kağıt kalem veren gençler, vatandaşlardan son yaşanılan olaylarla ilgili düşüncelerini yazmasını istedi. Kendilerine verilen kağıda düşüncelerini yazan vatandaşlar, yazdıkları notları meydandaki duvarlara yapıştırdı.

;Diren Denizli;,;Faşizme hayır; gibi yazıların yanında ;Hocam biber gazı orucu bozar mı; gibi ilginç sözlerin de yazıldığı duvar renkli görüntüler oluşturdu. Meydanda bir ağaca astıkları ;Çapulcu sofrası; yazılı pankart altında vatandaşlara yiyecek dağıtan ve kendileri de yemek yiyen gençler, yoldan geçenlere çay da ikram etti.

Denizli;de eylemler olaysız şekilde devam ediyor

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER