banner249

Mezuniyet töreninde evlenme teklifi

uşak Üniversitesi'nin 2011-2012 akademik yılı mezuniyet törende, 3 bin 940 öğrenci mezuniyet sevincini yaşadı.

Mezuniyet töreninde evlenme teklifi
banner240
Uşak 1 Eylül Şehir Stadı;ndaki mezuniyet etkinliği, öğrencilerin kortej halinde statta yürüyüşüyle başladı. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, törendeki konuşmasında, üniversitenin hızla büyüdüğünü ve başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını söyledi.

Yüksek Öğretim Kurulu;nun (YÖK) Van;daki toplantısında, Uşak Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi;nin kurulmasını kararlaştırdığını, böylelikle fakülte sayılarının 11;e yükseleceğini ifade eden Çelik, "Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan en önemli yatırımdır" dedi.
Uşak Üniversitesi bünyesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında 11 bin 829 öğrencinin eğitim gördüğünü, 3 bin 940 öğrencinin ise mezun olmaya hak kazandığını bildiren Rektör Çelik, üniversitenin fiziki gelişiminin yanı sıra akademik gelişimini de sürdürdüğünü belirtti.
Prof. Dr. Çelik şunları söyledi:

"Üniversite, sanayi, kamu işbirliği ile önemli projelere imza atıyoruz. Üniversitemizi eğitim kalitesinde, bilim ve teknolojide, sosyal ve kültürel aktivitelerde en iyi noktaya taşımaya çalışarak, kente ve bölgeye etkisini daha fazla hissettirmeyi hedefliyoruz. Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı;nın Beko Basketbol Ligi;ne yükselmesi ayrı bir gururumuz. ;;

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise Uşak Üniversitesi;nin hızlı bir gelişim gösterdiğini belirterek, kentin gelişimine de katkı sağladığını ifade etti.

PANKARTLI EVLENME TEKLİFİ

Törende Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencisi İkbal İscan, açtığı pankartla Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm;nden daha önce mezun olan arkadaşı Nivan Birim;e evlenme teklifi etti. Stadyumda bulunanlar, İscan;ın evlenme teklifini ayakta alkışladı.

İscan, tören sonrası gazetecilere "Eğitim hayatımın en önemli günündeyim. Bu özel günde, kız arkadaşıma evlenme teklifi etmeye karar verdim. Böylesi özel bir günü dahada özel hale getirmek istedim" dedi. Nivan Birim ise İkbal İscan;ın evlenme teklifini kabul ettiğini belirterek çok duygulandığını söyledi.

Diplomaların verildiği, mezuniyet pastasının kesildiği törende, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini kutladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER