banner249

DEGİAD, o bildirinin arkasında duramadı!

denizli genç işadamları derneği (degiad) başkanı sadık emre Çaputçu, denizli platformu’nun yayınladığı sağduyu bildirisine kameralar önünde destek verirken, sosyal paylaşım sitesindeki twitter adresinde içine sinmediğini açıkladı.

DEGİAD, o bildirinin arkasında duramadı!
banner240
Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Sadık Emre Çaputçu, platformun yaptığı sağduyu çağrısına twitterdaki adresinden ‘İçime sinmedi’ yorumu yaptı.
Colossae Otel’de dün gerçekleşen Denizli Platformu toplantısında Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylar nedeniyle iş dünyası sağduyu bildirisi yayınladı. Platformun Dönem Sözcüsü Necdet Özer tarafından hazırlanan ve tüm üyelere sunulan bildiri için DEGİAD Başkanı bazı bölümlerinde düzeltme istedi. Yapılan düzeltmeden sonra bildirinin son hali tüm üyelerce kabul edildi ve ardından basın toplantısına geçildi.
Basın toplantısında Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Denizli İş dünyası tüm Türkiye’ye sağduyu çağrısı yaptı. Toplantının ardından 24 saat geçmeden DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, sosyal paylaşım sitesindeki twitter adresinden bildirinin içine sinmediğini açıkladı.

İŞTE O TWİTLER…
“Bugün kent platformu Gezi ile ilgili basın bildirisi verdi. Metinden sabah haberimiz oldu. Bazı düzeltmeler istedik… Metinde yer alan ‘planlı’ ve ‘karanlık güçler’ gibi ifadeleri çıkarttık. Fakat hükümete yönelik ciddi ve somut bir eleştiri yoktu… Sadece ekonomik istikrar için sağduyu ve itidal çağrısı vardı. DEGİAD Başkanı olarak bildiriyi kerhen destekledim, içime sinen bir bildiri değildi…” diye yazdı.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER