banner249

Ertekin, şampiyon oldu

denizli belediyespor atletizm Åžube başkanı süleyman kaya, denizli belediyespor adına 10 nisan'da, sırbistan'da yapılan yarışmalara katılan ertekin'in, 35-49 yaş kategorisinde 8 bin me

Ertekin, şampiyon oldu
banner240

Denizli Belediyespor Atletizm Şube Başkanı Süleyman Kaya, Denizli Belediyespor adına 10 Nisan;da, Sırbistan;da yapılan yarışmalara katılan Ertekin;in, 35-49 yaş kategorisinde 8 bin metre koşusunda birinci gelerek altın madalya kazandığını bildirdi.
Türkiye ve Denizli;ye altın madalya kazandıran sporcusuyla gurur duyduklarını belirten Kaya, ;;Atletizmde ekol olan sporcumuz, Türkiye;den sonra yurt dışında da adını başarı ile duyurmuştur. Başarıda emeği geçen antrenörlerimizi, bize desteklerini esirgemeyen Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş;a ve kulübün onursal Başkanı olan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan;a çok teşekkür ederim;; dedi.
En büyük hayaline kavuştuğunu dile getiren sporcu Abdullah Yavuz Ertekin de, önceki yıllarda aynı yarışlarda Balkan ikinciliği ve üçüncülüğü elde ettiğini hatırlatarak, ;;Hayalim olan birincilik kürsüsüne çıktığım için çok mutluyum. Bana destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER