banner249

Şevkan, “Kasıt var”

acıpayam belediye başkanı hulusi Åževkan, ''belediye meclisince 2009 yılı faaliyet raporunun kabul edilip, 2010 yılı raporunun kabul edilmemesinde kasıt arıyorum'' dedi. belediye başkan

Şevkan, “Kasıt var”
banner240

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ;;Belediye Meclisince 2009 yılı faaliyet raporunun kabul edilip, 2010 yılı raporunun kabul edilmemesinde kasıt arıyorum;; dedi.
Belediye Başkanı Şevkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2010 yılı faaliyet raporuna ret oyu veren Meclis üyelerinin ;;başkalarının beyinleriyle hareket ettiğini;; iddia etti.
Şevkan, Cumhuriyet Halk Partisi;nden (CHP) ayrılışına ilişkin olarak da, partiden ayrılmasının ;;partinin ilkeleri ve tüzüğüne aykırılıktan;; kaynaklanmadığını belirtti.
Şevkan, şunları kaydetti:  ;;Benim ne CHP kurumuna ne de ona inanmış halkımıza asla sözüm yoktur. Ben, parti ilçe örgütü ve Belediye Meclis Grubu ile ters düştüğüm için istifa ettim ve kendimi onlardan değil, onları kendimden kurtardım. Dolayısıyla kendi kararımı aldım. Oysa Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız kendi iradeleri dışında hareket etmektedirler;; dedi.
Vatandaşlardan, kendisi ile önceki belediye başkanının 2 yılda yaptıklarının karşılaştırılmasını isteyen Şevkan, ;;Halkımıza diyorum ki, bu karşılaştırmada, bir santimlik bile eksiklik varsa istifa ederim. 2009 yılı faaliyetimizin kabul edilip 2010 yılın raporunun kabul edilmemesinde kasıt arıyorum;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER