banner249

Dev kompleksin temeli atılıyor

Pamukkale Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nde temelini atacak

Dev kompleksin temeli atılıyor
banner240
 18 milyon TL’ye liraya mal olacak olan tesisin temeli Bakan Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile Cumartesi günü saat 15.00’de atılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Tüm halkımızı bu güzel açılışa davet ediyoruz” dedi.
 
Pamukkale Belediyesi’nin 16 büyük projesinden biri olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nde çalışmalar başladı. Pamukkale Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile beraber Denizli’ye kazandırılacak olan projenin temel atma töreni yapılacak. 12 Kasım Cumartesi günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı tören saat 15.00’de yapılacak.
 
TÜM DENİZLİ HALKINI BEKLİYORUZ
Denizli halkının sağlık hizmetine daha hızlı ulaşması ve daha donanımlı olan Sağlık Kompleksi’nin arsasını Denizli Büyükşehir Belediyesi temin ederken, inşasını Pamukkale Belediyesi, iç donanımını da Sağlık Bakanlığı sağlayacak. Başkan Hüseyin Gürlesin, Denizli halkı için büyük öneme sahip olan projenin temel atma törenine tüm Denizli halkını davet etti. “Bu komplekste günde 2 bin hasta bakılacağını belirten Gürlesin, “7 katlı olarak planlanan ve toplam kapalı alanı 9 bin 775 metrekare olan komplekste; 20 poliklinik odası yer alacak. Bu yatırım mini bir hastane olacak. Günde 2 bin kişiye hizmet verecek. Kompleks alanında 112 Acil Müdahale Birimi bulunacak. Burada acil müdahaleler yapılabilecek. Denizli halkımızı bu dev projenin temel atma törenine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
 
 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER