banner249

Beyağaç’ın 44 yıllık hayali gerçek oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Beyağaç ilçesinin 44 yıllık hayali olarak nitelendirilen Beyağaç-Muğla yolunu hızlı bir şekilde tamamladı.

Beyağaç’ın 44 yıllık hayali gerçek oldu
banner240

 
 
Beyağaç’ın Muğla’ya 130 kilometre olan mesafesi 68 kilometreye düşerken, projenin tamamlanması nedeniyle Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, meclis üyeleri ve muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyareti etti.
 
Zolan, Beyağaç’ta hayata geçirilen Beyağaç-Muğla yolu projesi dolayısıyla teşekkür ziyaretine gelen Beyağaç heyetini ağırladı. Yapılan Ziyarete Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, “Beyağaç Kaymakamı olarak halkımız adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Beyağaç uzun yıllardan bu yana sadece Denizli’den gelişi olup çıkışı olmayan küçük kalmış bir ilçemizdi. Büyükşehir Belediyesi olarak özverili çalışmalarından ve bize olan destekleri sayesinde Muğla’ya iletişimimiz oldu. 44 yıldan beri patika olan yolu asfalt hale getirerek bizleri çok mutlu ettiniz” dedi.
 
BİZLERE AĞABEYLİK YAPTINIZ
Beyağaç’ın 44 yıllık hayalini gerçekleştirdiklerini ifade eden Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, “Siz, Denizli Belediye Başkanıyken de Beyağaç’a ağabeylik yaptınız. Büyükşehir olduktan sonra da hizmetlere sizinle beraber devam ediyoruz. Biz belediye olduğumuzdan beri Muğla’ya ulaşımı konuştuk. 44 yıllık hayalimizi 2016 yılında noktalamış olduk. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
“BEYAĞAÇ’TA SORUN İSTEMİYORUZ”
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler belediye seçimleri öncesinde de Beyağaç’ı köy köy dolaştık. Halledilemeyen dertler ‘halledilecek dedik. Bunların içinde en önemlisi Karacaören’de yapılması gereken yoldu. Beyağaç, çıkmaz sokak denilen bir yerken şimdi şükürler olsun vermiş olduğumuz sözü Ekim ayında yerine getirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyacının karşılanması bizleri ayrıca mutlu etti. Yapılması planlanan işlerde Beyağaç Belediyemiz ve tüm ilçelerimiz ile birlikte çalışıp vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Tek gayemiz hizmetkar olmaktır. Daha güzel işler başaracağız. 2017 sonuna kadar Beyağaç hiçbir sorun yaşasın istemiyoruz” dedi.
 
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER