banner249

Denizlili iş adamları Müsiad Expo’da

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği tarafından düzenlenen ve CNR EXPO'da yoğun bir katılımla kapılarını açan 16. MÜSİAD EXPO fuarına katılan Denizli’li iş adamları İstanbul’da düzenlenen organizasyona adeta çıkarma yaptı.

Denizlili iş adamları Müsiad Expo’da
banner240

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı fuara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Müsiad Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda iş adamı katıldı.
Fuarda Denizli’lere öncülük yaptıklarını belirten Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Dünyanın dört bir yanından iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği fuara bu sene Denizlili şirketleri de önemli sayıda yer aldı. Yapılan fuarda yerli ve yabancı toplam 700 şirketi buluşturan MÜSİAD EXPO’nun 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklendiğini belirterek adeta iş dünyasının kalbi burada atacak” dedi.
Fuara katılan stantları dolaşan Filiz, “Yabancı iş insanlarına Türkiye'de işlerin normalleştiğini göstermek için iyi bir fırsat olduğunu, bu organizasyonu gerçekleştiren başta MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER