banner249

DETGİS, yılın panelini 25 Eylül’de gerçekleştirecek

denizli tekstil ve gi̇yim sanayicileri derneği (detgis) 25 eylül’de dünyaca ünlü teknik tekstil uzmanı dra genel müdürü david rigby’in de katılacağı ‘teknik tekstiller’ konulu paneli denib binasında gerçekleştirecek.

DETGİS, yılın panelini 25 Eylül’de gerçekleştirecek
banner240
DETGİS, Tekstil sektörünü Denizli’de masaya yatırıyor. 25 Eylül’de DENİB Konferans Salonu’nda gerçekleşecek ‘Denizli Sanayisinde Dönüşümün Anahtarı Teknik Tekstiller’ konulu panele dünyaca ünlü Teknik Tekstil Uzmanı DRA Genel Müdürü David Rigby, Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan konuşmacı olarak katılacak.

Panelin organizasyonunu üstlenen DETGİS Başkanı İsa Dal, tekstil sektöründeki sorunların bu panelde gündeme gelerek somut çözüm yollarının ortaya çıkarılacağını söyledi. Dal, panel hakkındaki görüşlerine şöyle yer verdi, “Denizli Tekstil ve Gi̇yim Sanayicileri Derneği, sektörün ve dolayısıyla ihracatın artması ve daha karlı siparişlerin alınabilmesi için gereken iki önemli hususun daima altını çizdi. Bunların başında Moda ve Tasarım ve bir diğeri ise teknik tekstiller oldu.

Bu bağlamda somut çözüm yoluna giden birçok etkinlikler gerçekleştirdi. 25 Eylül tarihinde gerçekleştireceği panelde dünya da birçok ülkede teknik tekstillerin gelişimine katkıda bulunmuş sayılı isimlerden olan David Rigby ile birlikte, teknik tekstil alanında çalışmaları ile dünya çapında tanınan bir isim Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Denizlili yenilikçi duayen işadamı İbrahim Tan, tekstil sanayisinde dönüşümün şifresini ortaya koyacaklar. DETGİS, dünya çapında rekabet ufukları açacak bu çalışma ile kısa dönem içinde tekstil ihracatına yenilikçi ve daha kazançlı kalemleri katmayı hedefliyor.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER