banner249

Denizli’de okullar tatil

Etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm Denizli’de okulların tatil edildiği belirtildi. 

Denizli’de okullar tatil
banner240

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan ve akşam saatlerinde etkisin arttıran kar yağışı nedeniyle tüm ilde taşımalı eğitimi okulların 29 Aralık 2016 Perşembe günü 1 gün arayla  tatil edildiği belirtildi.

Denizli Valiliği tarafından alınan karara göre; “Etkili olan kar yağışı dolayısıyla Denizli İl Merkezi ve İlçelerimizde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı örgün ve yaygın eğitim veren okullarda 29.12.2016 Perşembe günü 1 (bir) gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personel 29.12.2016 Perşembe günü 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yarın otobüslerin Denizlili vatandaşlara ücretsiz olacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyemiz otobüsleri yoğun kar yağışı nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü halkımıza ücretsiz hizmet verecek. 
Kentimizde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını kullanmaları önem arz etmektedir” diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2016, 00:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER