banner249

Zihinsel engelli adamın katilleri  yakalandı

55 yaşındaki zihinsel engelli Eşref Yılmaz'ın katilleri yakalandı. Acımasızca dövülmüştü. Kaldırıldığı hastanede 81 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Zihinsel engelli adamın katilleri  yakalandı
banner240

Olay İzmir'in Bergama ilçesinde, 3 Eylül 2016 Cumartesi günü Bergama’nın Çakırlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, akrabasının koyunlarına bakmaya giden 55 yaşındaki zihinsel engelli Eşref Yılmaz, eve bir daha dönmedi. Merak içerisinde kalan aile, hemen durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yılmaz için daha sonra arama çalışmaları başlatan ekipler, Yılmaz'ı feci şekilde dövülmüş halde buldu. Hemen hastaneye kaldırılan Yılmaz, 80 gün yoğun bakımda kalırken, 81. günün sonunda ise hayatını kaybetti. Aradan geçen 3 ay boyunca Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı hummalı bir soruşturma başlatarak olayın faillerini bulmaya çalıştı. 

İNTERNET SİTESİNDEN KAMPANYA BAŞLATILDI, ŞAHISLAR TUTUKLANDI
Yaşanan olay Bergama’da da tepkiyle karşılandı. İlçede sevilen Eşref Yılmaz’ın katillerinin bulunması için internet üzerinden kampanya başlatılırken, Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan basın açıklamasında soruşturmanın devam ettiği, soruşturma çerçevesinde olayla ilgili olduğu değerlendirilen iki şüphelinin sorguya alındığı ve şüphelilerin Bergama Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığı bildirildi. Tutuklanan şahısların kimliklerine dair açıklama yapılmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER