banner249

Horozun hayali gerçek oldu

Denizli’de yıllardır çok para harcanmasına rağmen hiçbir başarı elde edemeyen, şu an mevcut durumuyla da düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü, talep üzerine Denizlispor’a bağlandı. Büyükşehir Belediyespor yönetimi 15 gün sonra kongreye gidecek ve yeni bir yönetim belirlenecek.

Horozun hayali gerçek oldu
banner240

Yeni başkan ve yönetim Denizlispor’un içinden oluşturulacak. 27’ye yakın branşı Büyükşehir Belediyesi ile devam ederken futbol kulübü tamamen Denizlispor’un himayesinde olacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un adı ise ‘Yeşil Denizli’ ya da ’20 Denizli’ gibi bir isimle değiştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un kongreden sonra başkanının Süleyman Urkay olması bekleniyor. Eğer başkan Urkay olmazsa yeşil siyahlı yönetimin içinden herhangi bir yönetici Belediyespor’a başkanlık yapacak. Mevcutta 5-6 oyuncusu kalan Belediyespor’un tüm oyuncuları ise Denizlispor’un alt yapısından gelecek. Tamamen Denizlililer burada forma giyecek. Denizlispor yönetimi, şu an amaçlarının Belediyespor’u ligde tutmak olduğunu belirtirken, diğer taraftan da Denizlispor’un alt yapısı konumunda olacağını ifade ettiler. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet albaş
ahmet albaş - 7 yıl Önce

YÖNETİCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ ALMIŞ OLDUKLARI TARİHİ KARARLARINDAN DOLAYI TÜRKİYE GENELİNDEKİ BÜTÜN MÜESSESE KULÜPLERİN LAV EDİLMESİNE GAYRET GÖSTERİLMESİ HUSUSUN DA ÇALIŞMALARIN ARTTIRILMASINI İSTİYORUZ

SIRADAKİ HABER