banner249

Denizli hariç her yere gidiyor!

Denizli’nin milletvekili olmasına rağmen seçildiği günden bu yana Denizli’ye çok az gelmesiyle eleştirilen CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği'nin düzenlediği panele konuşmacı olarak katıldı.

Denizli hariç her yere gidiyor!
banner240

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği düzenlediği panele, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner konuşmacı olarak katıldı. Cemevindeki panele Didimliler büyük ilgi gösterdi. Panelin moderatörlüğünü Eğitim Sen Didim Temsilcisi Turgay Elçi yaptı. Ülke ve dünya gündeminin değerlendirildiği toplantıda konuşan İlhan Cihaner, "Elimizden gelen ne varsa onu yapacağız. İnsanları inançsal ve kültürel özellikleri üzerinden siyaseti kullanıp bazı şeyleri gözden kaçırtıyorlar. 


Şehit edebiyatı üzerinden yıllarca bazı pislikleri üzerini örtmeye çalıştılar. Soma’dan ölenler şehit, asansör cinayetinde ölenler şehit, hep şehit edebiyatı yapıyorlar" diye konuştu. 

HEP ÖZÜR DİLEDİ
Seçildiği günden bu yana Denizli’ye sadece birkaç kez gelen CHP’li vekil, her gelişinde Denizli’yi ihmal ettiği için özür diliyor. Ancak yine de Denizli’ye gelmemesi akıllara, acaba CHP Denizli örgütüyle bir sorun mu yaşıyor sorusunu getiriyor. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER