banner249

Petrolde Halk Günleri indirimi

Denizli’de Remoil Şepet Petrol İstasyonu, ‘Halk Günleri’ kampanyası düzenleyerek yakıtta yüzde 7’lik indirime gitti.

Petrolde Halk Günleri indirimi
banner240

Akaryakıt sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Remoil Şepet Petrol İstasyonu, Denizli’de ‘Halk Günleri’ adı altında bir kampanya düzenleyerek, yakıtta indirime gitti. Remoil Şepet Petrol İstasyonu sahibi Hacı Şirin, Türkiye genelinde Remoil petrol istasyonlarının 200 civarında olduğunu, kendisine ait Remoil Şepet Petrol istasyonlarının ise 5 şubesi olduğunu söyledi. 


Denizli-Ankara yolu üzerindeki Turkuaz Otomotiv karşısında yer alan Remoil Şepet Petrol İstasyonu’nun ‘Halk Günleri’ adı altında bir kampanya başlattığını ifade eden işletme sahibi Hacı Şirin, yakıtta Cuma günleri yüzde 7, diğer günlerde ise yüzde 5’lik bir indirime gittiklerini açıkladı. 

YÜZDE 100 ALİAĞA RAFİNERİSİNDEN GELİYOR
Bu indirimi kar payını halkla paylaşmak için yaptıklarını belirten Şirin, “Bizler bu kampanyayı halkımız faydalansın diye yaptık. Kar payımızı halkımızla paylaşıyoruz. Bu indirimi ‘Halk Günleri’ kapsamında hayata geçirdik. Yakıtımız yüzde 100 İzmir’deki Aliağa Petrol rafinerlerinden geliyor. O yüzden kimsenin aklına farklı bir şey gelmesin. Bizler en kaliteli petrolü halkımıza indirimle satıyoruz. Yani sadece kar payımızı halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER