banner249

Denizli fuara tam kadro katıldı

İstanbul'da bu yıl 20'si düzenlenen İstanbul Evteks Fuarı başladı.

Denizli fuara tam kadro katıldı
banner240

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı açılış töreninde, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve DENİB yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 


Yapılan açılış töreninde, TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci birer konuşma yaptı. 

TÜRKİYE EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜNDE TAKİP EDİLEN ÜLKE
Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türkiye ihracatının son yıllarda çok önemli bir ivme yakaladığının altını çizerek, özellikle ev tekstili sektöründe artık takip edilen ülke olduğumuzu ifade etti. 

EVTEKS FUARI DENİZLİ İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert açılışın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Evteks Fuarının her geçen yıl çıtasını yükselten bir fuar oluğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak fuar Denizli için son derece önemli, bu sene fuarda Denizli'den 85 stand açıldı. Ümit ediyorum ki fuarın ardından Denizli'ye mutlu döneriz. Katılan bütün firmalarımızın iyi bir fuar geçirmesini diliyorum" 

DENİB FUARDA İNFO STAND AÇTI
Denizli İhracatçılar Birliği bu seneki fuarda bir info-stand açtı. Açılışın ardından Bakan ZEYBEKCİ tarafından da ziyaret edilen standda, Denizli ve DENİB hakkında bilgilerin paylaşıldığı dokümanlar ziyaretçilere dağıtılıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER