banner249

Esnaftan Başkan Çelik’e ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke’yi makamında ağırladı.

Esnaftan Başkan Çelik’e ziyaret
banner240

 Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çelik’i Makamında ziyaret eden Ülke, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e görevinde başarılar diledi. Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 


Daha önceki siyasi görevinden dolayı Ömer Faruk Çelik’i tanıdığını ifade eden Ülke Şehzadeler İlçesine güzel hizmetler yapılacağına inandığını ifade etti. Şehzadeler İlçesini güzelleşmesi ve gelişmesi için şehirde yaşayan tüm kesimlerle ortak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ”Öncelikle Motorlu Araç Tamircileri Odası Başkan ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. 

Ahmet Ülke Başkanımızın da ifade ettiği gibi kendisiyle uzun yıllardır tanışıklığımız var. Kendisi başarılı bir oda başkanımız. Şehzadeler Belediyesinde Sivil Toplum Kuruluşlarının, Odalar ve derneklerin önemi büyük olacak. Biz Şehzadeler ilçemizde yapacağımız çalışmalarda Odalarımız ile iş birliği içerisinde olacağız. 

Bu konularda sayın başkanımızın ve Motorlu Araçlar Tamirciler Odasının da büyük katkıları olacak. Zaten bu konularda sürekli ifade ettiğimiz gibi danışma kurullarını kuracağız. O danışma kurulunda Odalarımızdan temsilciler olacak. Danışma meclisinde yapacağımız toplantılar neticesinde ortak kararlar alıp şehrimize birlikte hizmet edeceğiz dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER