banner249

Engellilerin hiçbir sorunu kalmayacak!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu üyelerinden oluşan engellileri makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Engellilerin hiçbir sorunu kalmayacak!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Osman Çiyancı ve beraberindeki bir çok engelli Başkan Gürlesin’i ziyaret etti. Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Çiyancı, ziyarette yaptığı konuşmada, engellilerin sorununun sadece engellilerin değil toplumun tüm kesiminin sorunu olduğunu kaydederek, ‘Yürütme kurulu üyesi ve engelli arkadaşlarımızla sizlere hayırlı olsun demek için geldik. 


Engelliler konusu, sadece engellilerin değil bütün kesimleri ilgilendiren bir konusudur. Özellikle sivil toplum örgütleri ve kamuyu ilgilendiren bir konudur. Herkesimin belirli sorumlulukları var. Hem bu seçimlerden önce hemde seçimlerden sonra gerek hükümetiniz olarak ve gerekse yereldeki temsilcileri sizler engellilere yönelik bir çok çalışma yaptınız. Bizler ığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz ve taktir ediyoruz. İnşallah şuana kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışmalar yürüteceğiz’ dedi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, toplumda herkesin engelli olabileceğine dikkat çekerek, ‘Hepimiz birer potansiyel engelliyiz. Bundan dolayı engellilerimizi önemsiyoruz. Belediye olarak ilk yaptığımız işlerden biri, tadilat sırasında engellilerimize yönelik asansördür. 

Engellilerimiz her yere ulaşabilmelidir. Bir belediye başkanına ulaşmak her engellinin en doğal hakkıdır. Sizlerin derdini dinlemek bizim görevimizdir. Sizlere derman olabiliyorsak ne mutlu bize. Bunu yaptığımız taktirde bu koltuğun hakkını vermiş olacağımıza inanıyorum’ dedi. 

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi Meclisi için 3 engellinin üye olarak gösterildiğine dikkat çekerek, ‘Ancak 1’de kaldık. Gönül 3’nün de üye olmasını isterdi. 18 meclis üyesi çıkarsaydık 3 tane üye olacaktı. 15’de kaldık. 

Ondan dolayı engellilerimiz önemsediğimizi meclis sıralamasında da gösterdik. Bundan sonraki süreçte de sizlerin derdi bizlerin derdidir. Sizlerin isteği bizim yapmamız gereken görevlerimizdir. Hangi türde engelli olursa olsun bütün engellilerimizin dertleriyle dertleneceğiz. Bununla ilgili projeler geliyor. Bu projelerle de engellilerimizin yanında yer aldığımızı göstermek istiyoruz. Tekrar hoş geldiniz’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER