banner249

Denizli’de yağmur hayatı felç etti

Denizli’de akşam saatlerinde yağan yağmur şehir felç ederken, bir evde mahsur kalan çocuk ve hamile bir kadını aile üyeleri kurtardı. Denizli’de akşam saatlerinde yağan yağmur şehir adeta felç etti.

Denizli’de yağmur hayatı felç etti
banner240

Yarım saat boyunca etkili bir şekilde yağan yağmurun ardından yollarda sular birikmeye başladı. Bu sırada Eskihisar Mahallesi’nde bulunan alt geçitte iki aracın mahsur kaldı. 


Biriken suya giren iki araç suyun içinde yüzerken, araçta bulunanlar kendi imkânlarıyla kendini dışarı attı. Daha sonra yüzerek sudan kurtulan bir genç, ‘’ Öndeki araç geçemedi. Su bir anda yükseldi. Araç kaldı. Ben de kapıyı açarak yüzerek çıktım’’dedi. Olayın ardında polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de suyu yoldan temizlemek için uzun süre uğraş verdi. Araçlar daha sonra çekici yardımıyla kurtarıldı. 

BAZI EVLER SU ALTINDA KALDI 
Metrekareye 40 kilogram yağmurun düştüğü Denizli’de bazı evlerde de su baskınları oldu. Denizli’nin Gümüşçay Mahallesi yakınlarındaki birçok eve su girerken, ev sakinleri kendilerini güçlükle dışarı attı. Evini su basan bir kadın çocuklarını çatıya yolladıktan sonra kendisi dışarıda uzun süre itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. 

Bu sırada çocuklarının korkmaması için çalışan kadın, ağlayan çocuklarını teselli etmeye çalıştı. Evindeki tüm eşyaların su altında kalmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan kadının yardımına ise bir yakını koştu. Evde kalan çocukları kurtarmak için suya giren kadın ve akrabası çocukları merdivenden alarak evin dışına çıkardı. 

Bu sırada yine aynı evde bulunan hamile bir kadın da suyun içinde yürüyerek dışarı çıktı. Yağmur ilerleyen dakikalarda etkisini yitirirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER