banner249

Düşen yıldırım havyaları telef etti

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı iki mahallesinde yıldırım düşmesi sonucu toplam 19 koyun ve 1 köpek telef olurken 2 vatandaş da hafif şekilde yaralandı.

Düşen yıldırım havyaları telef etti
banner240

 Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış sırasında Bozdoğan ilçesine bağlı Kundurlar mahallesi civarına yıldırım düştü. 


Koyunlarını Kundurlar Mahallesi yakınlarında merada otlatırken aniden bastıran sağanak yağışa yakalanan Hasbin Çoban adlı vatandaş ile koyun sürüsü üzerine yıldırım düştü. Yaklaşık 50 adet koyundan 18 tanesi yıldırım sonucu telef olurken sürünün sahibi Hasbin çoban adlı vatandaş da hafif şekilde yaralandı.

 Telef olan koyunlarının cansız bedenleri karşısında büyük üzüntü yaşayan Çoban, mahalleliler tarafından teselli edildi. Ayrıca Çoban'ın koyunlarını yeni aldığı ve borçlarının bitmediği ifade edildi. GÜNEY’Lİ ÇOBAN UCUZ ATLATTI Kundurlar mahallesine komşu olan Güney Mahllesinde de dün aynı saatlerde Yusuf Aydın adlı vatandaş ve eşi, Madran yaylasına yakın bir yerde koyunlarını otlattıkları sırada yıldırım düştü. 

Koyunların yakınında bulunan Yusuf Aydın’ın eşi yıldırımdan etkilenerek hafif şekilde yaralnırken sürü de bulunan bir adet koyun ve bir çoban köpeği yıldırım sonucu telef oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER