banner249

Servergazi Eğitim Kurumlarından Denizli;yi gururlandıran haber

denizli Özel servergazi fen lisesi 9.sınıf öğrencisi feyza duman 6 kişiden oluşan matematik milli takımında yer alarak ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Servergazi Eğitim Kurumlarından Denizli;yi gururlandıran haber
banner240
Bu yıl ev sahipliğini Türkiye’nin yapacağı 17. Junior Balkan Matematik Olimpiyatı Antalya’da 21-24 Haziran 2013 Tarihleri arasında yapılacak. 20 ülkeninkatılacağı yarışmaya Amerika ve Fransa misafir ülke olarak katılacak.

17. Junior Balkan Matematik Olimpiyat takımımızda yer alarak Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Feyza Duman, geçen yılda Kız Matematik Takımında yer alarak İngiltere’de ülkemizi temsil etmişti.

Denizli’nin gururu olan başarılı öğrenci Duman, başarısının altında okul ve öğretmenlerinin rehberliği ve eğitiminin büyük öneme sahip olduğunu, büyük başarılar için düzenli disiplinli ve sabırlı olunması gerektiğinin farkında olduğunu belirterek, “Denizli’yi hem ulusalda ,hem de uluslararasında temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Madalya alarak başarımı taçlandırmak istiyorum’’dedi.

Matematik Olimpiyat takımını çalıştıran Servergazi Fen Lisesi öğretmeni Kurbani Kaya Denizli’ye böyle bir sevinç yaşatmanın gurur verici olduğunu belirterek, başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Recep Ali Yalçın ‘’ Başarı bizim için gelenek oldu. Geçen senelerde başka bir öğrencimizle Dünya 3.lüğü yaşamıştık. Feyza ile de başarı yakalayacağımıza inanıyorum. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Denizli için Türkiye ve Dünya ile yarışıyoruz.’’şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER