banner249

Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Denizli’de Cumhuriyet Bayramı binlerce vatandaşın katılımıyla coşkuyla kutlandı. Valilik önünde yapılan törende en çok ilgiyi ise her zaman olduğu gibi yine askerler gördü.

Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı
banner240

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Denizli’de de törenle kutlandı. Denizli Valiliği önündeki kutlama törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Bilal Uçar, Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.


Gazi Bulvarı’nda yapılan törende ilk olarak Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, askerî cipten halkı selamladı ve bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ekipleri gösteri yaptı. Konuşmaların ardından resmi geçit törenine geçildi. 

Okulların geçişiyle başlayan törende en çok ilgili askerler gördü. Sancağın geçişi ise törene katılanlar tarafından ayakta izlendi. Yoğun katılımın olduğu törende çocuklar askerlerle bol bol resim çektirdi. Tören renkli görüntüler ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER