banner249

Oklu “Denizli sevdası için adayım

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, AK Parti’den Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Oklu “Denizli sevdası için adayım
banner240
İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylığı açıklamasında Adem Oklu’yu AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İlçe Başkanları, Denizli eski milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve işadamı Orhan Abalıoğlu yalnız bırakmadı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Avni Örki, Denizli’de önemli hizmetler yapan Adem Oklu’ya başarılar diledi. 

İl Başkanı Örki’nin konuşmasının ardından Merkezefendi İlçe Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adaylığını açıklayan Adem Oklu, “28 yıldır bir Denizlili olarak Denizli’de hizmet veriyorum. Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundum. Orman Genel Müdür Yardımcılığı’na atandım ancak bu görevi kabul etmeyerek Denizli’de kalmayı tercih ettim.

Çünkü Denizli’ye ve memleketime hizmet etmek benim için daha önemliydi. Bizim kapılarımız kadar gönlümüz de açıktır” dedi. Denizli halkına hizmet etmek ve onların hayır duasını almak için aday adayı olduğunu belirten Oklu, “Denizli halkının sevgisi ve bizlere olan teveccühünden dolayı aday adayı olmaya karar verdim. Bizleri bu mevkilere laik gören tüm değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. 

Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Oklu, toplantıya katılan davetlilere teşekkür etti ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Oklu, hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu’nun da elini öperek desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER