banner249

Denizli’de alışveriş artık çok konforlu

Denizli Belediyesi son 10 yılda Denizlililerin temiz ve sağlıklı ortamlarda pazar alışverişi yapmaları amacıyla kentin farklı mahallelerine 10 adet kapalı pazaryeri yaparak alışverişi keyif haline getirdi.

Denizli’de alışveriş artık çok konforlu
banner240

Kış şartlarının yaşandığı şu günlerde kapalı pazaryerlerinin sağladığı konfordan ise en çok pazarcı esnafı memnun. Pazaryerlerinin bulunduğu mahallelerde ise vatandaşlar her hafta huzurlu güvenli bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. 


Denizli Belediyesi, kent insanının yaşam kalitesini artırmak için son 10 yılda kentin farklı mahallelerine 10 adet kapalı pazar yeri yaparak alışverişi keyif haline getirdi. Denizli insanının günlük yaşamını sihirli dokunuşlarla farklılaştıran Denizli Belediyesi, yaptığı modern kapalı pazar yerlerinde karda çamurda, sıcakta büyük güçlük çeken vatandaşların ve esnafın konforlu alışveriş yapmasını sağladı. 

İncilipınar, Karaman, Sevindik, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Anafartalar, Kayıhan, Cankurtaran ve Karşıyaka'da bulunan kapalı pazaryerlerinin imkanlarından kış şartlarının yaşandığı şu günlerde hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı çok memnun. 

10 YILDA 10 KAPALI PAZARYERİ
Günlük yaşantının bir parçası olan pazar alışverişini karmaşa ve sağlıksız ortamlardan modern mekanlara taşıdıklarını, pazaryerlerini Denizli'ye yakışır hale getirdiklerini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Son 10 yılda gerçekleştirdiğimiz kentsel yatırımlar, sosyal projeler ve uygulamalar ile Türkiye’de adından en çok söz ettiren kurum olduk. 

Denizli Belediyesi yıllar boyu dur durak bilmeden hizmetlerine devam etti. Hayata geçirdiği birçok proje ile ilklere imza attık. Denizli Belediyesi’nin uygulamaları ülkenin farklı noktalarında örnek alındı. Yaptığımız sayısız iş başka belediyelerce de uygulamaya konuluyor ve bizden teknik destek istiyorlar. Bu durum bize gurur ve sevinç veriyor. Demek ki doğru işler yapıyoruz. Tüm bunları yaparken kent insanının yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket ediyoruz. Denizli insanının günlük yaşamını sihirli dokunuşlarla farklılaştırmak bizim birinci önceliğimiz. Son 10 yıl içinde kente kazandırdığımız 10 kapalı pazaryeri sayesinde günlük yaşantımızın bir parçası olan pazar alışverişini karmaşa ve sağlıksız ortamlardan modern mekanlara taşıdık" dedi. 

BİRLİKTE BAŞARDIK
Kentin farklı bölgelerinde bulunan kapalı pazaryerlerinin bulundukları bölgeye değer kattığına dikkat çeken Başkan Zolan, "İncilipınar, Karaman, Sevindik, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Anafartalar, Kayıhan, Cankurtaran ve Karşıyaka'da bulunan kapalı pazaryerlerinin imkanlarından kış şartlarının yaşandığı şu günlerde hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı çok memnun. Bu bölgelerde bulunan vatandaşlarımız artık olumsuz hava şarlarından ne yaz dönemi ne de kış dönemi etkilenmiyorlar. 

Bir zamanlar kışın yağışlarda ve çamurda, yazın ise toz ve sıcakta zorluk çeken vatandaşlar ve esnafımız artık modern ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabiliyorlar. Bazı bölgelerimizde bulunan kapalı pazaryerlerimiz ise aynı zamanda birer eğitim yuvası. Buralarda bulunan bilgi evi ve kurs merkezlerimiz bölgede bulunan çocuklarımıza kadınlarımıza hizmet veriyor. Pazaryerimiz gerek sağlık gerekse güvenlik açısından her türlü konfora sahip. Yapımı devam eden ve büyük oranda tamamlanan Merkez Efendi Kapalı Pazaryeri ise yıl sonunda hizmet verecek. Denizli ve Denizli insanı tüm bu güzelliklere layık. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bunları yaparken de bu güzelliklerin birlikte başarıldığını biliyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER