banner249

Ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

değirmenönü mahallesi, 1473 sokak, 27 numaradaki burhan kesici apartmanı'nın alt katındaki fırında temizlik işçisi olarak çalışan bir çocuk annesi bircan arslan, bugün saat 16.30 sıralarında, ayn

Ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü
banner240
Değirmenönü Mahallesi, 1473 Sokak, 27 numaradaki Burhan Kesici Apartmanı;nın alt katındaki fırında temizlik işçisi olarak çalışan bir çocuk annesi Bircan Arslan, bugün saat 16.30 sıralarında, aynı binanın üçüncü katında oturan ve birlikte yaşadığı Metin Cengiz;in kendisini çağırması üzerine yanına çıktı. İddiaya göre Arslan, ayrılmak istediğini söyleyince, aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine çılgına dönen Cengiz, pompalı tüfekle genç kadını başından vurup, öldürdü. Ardından da aynı tüfekle intihar etti.

İki ceseti Arslan;ın okuldan dönen kızı A.İ., (15) buldu. Kanlar içindeki ceseti görüp çığlık çığlığa bağırması üzerine yardıma koşan komşuları durumu polise bildirdi. Sinir krizi geçiren genç kızı, polisler güçlük sakinleştirdi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Arslan ve Cengiz;in cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu;na kaldırıldı. Bir yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Cengiz;in, birlikte yaşamaya başladığı eşinden 3 yıl önce boşanan Arslan;ın kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu, bu nedenle cinnet getirdiği ileri sürüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER