banner249

Denizli ayrıcalıklar şehri olacak

Kent içi toplu ulaşımdaki revizyon çalışmaları vatandaşı mutlu ederken Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimize yaşatacağımız çok ayrıcalık var” dedi.

Denizli ayrıcalıklar şehri olacak
banner240

Denizli Belediyesi tarafından kent içi toplu taşımayı daha verimli hale getirmek amacıyla yapılan revizyon çalışmaları kapsamında, 20 Ocak’ta hizmete giren 16 ve 30 numaralı otobüs hatlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 


Denizli halkına daha modern ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmak amacıyla gece gündüz çalışmaya devam eden Denizli Belediyesi, bu amaçla başlattığı güzergah revizyon çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Bu kapsamda yolculardan gelen talepler ve akıllı kart yönetim sistemi üzerinden alınan veriler doğrultusunda farklı hatlarda iyileştirme çalışması yapılırken, 34 numaralı hattın 4 aracının yerine açılan 16 | Kampüs-Üçler ekspres hattı ile 20/1 numaralı hattın yerine açılan 30 | Özel İdare-Yenişehir hattı 20 Ocak tarihinde hizmete girdi. Denizli Belediyesi Otobüs İşletmesi Planlama ve Koordinasyon Birimi tarafından hizmete sunulan iki yeni hat, açıldığı ilk günden itibaren yolcuların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, bu hatlarda taşınan yolcu sayısı da her geçen gün artış gösteriyor. Akıllı kart yönetim sistemi üzerinden alınan verilere göre; ilk 20 günde 16 numaralı hat ile 31.106 kişi seyahat ederken, bu süreçte 30 numaralı hatla yolculuk yapan kişi sayısı 62.275 olarak gerçekleşti. 

YOLCULAR YENİ HATLARDAN ÇOK MEMNUN 
Yeni otobüs hatlarına daha ilk günden yoğun bir ilgi gösteren vatandaşlardan ALO 153 hattına ve Denizli Belediyesi Otobüs İşletmesi’ne çok sayıda teşekkür telefonu ve mesajı geliyor. Özellikle öğrenciler, Kampüs-Üçler arasında daha kısa sürede ve hızlı bir yolculuk imkanı sunan 16 numaralı hattın hizmete girmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirtirken, Yenişehir bölgesinde oturan vatandaşlar da 15 aydır hizmet vermeyen 30 numaralı hattın tekrar hizmete girmesi dolayısıyla sık sık memnuniyetlerini dile getiriyorlar. 

BAŞKAN ZOLAN: “DAHA PEK ÇOK AYRICALIK YAŞATACAĞIZ” 
2004 yılından bu yana Denizli’yi gerek klasik, gerekse sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye’ye örnek bir kent haline getirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşım alanında da Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza attıklarını söyledi. “Hemşehrilerimize dünya standartlarında bir ulaşım hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diyen Başkan Zolan, “Hizmete sunduğumuz ücretsiz internet bağlantılı son model 20 yeni otobüsle birlikte yeni güzergahları da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Son 2 ay içerisinde gerçekleştirdiğimiz birbirinden önemli çalışmalarla vatandaşlarımıza ulaşım alanında farklı ayrıcalıklar yaşattık. Ancak bunlarla yetinmeyeceğiz. Hem ulaşım alanında, hem de diğer alanlarda Denizlimize daha pek çok ayrıcalık yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER