banner249

Centilmence bir yarış olsun

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, başkanlık yarışının centilmence olmasını diledi.

Centilmence bir yarış olsun
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. MHP Başkan adayı Ümit Bahtiyar Denizli Belediyesini ziyaret etti. Başkan Osman Zolan’la görüştü. Birimleri tek tek dolaşan Bahtiyar, Belediye personeliyle el sıkıştı. 


Bahtiyar, Denizli Belediyesinde, Başkan Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. MHP’li Bahtiyar “Hepimiz Denizli’ye hizmet için yola çıktık. Tek amacımız bu. Sadece siyasi düşüncelerimiz ve hizmet anlayışlarımız farklı. Ortak noktamız bu ilde yaşayan insanlarımıza rahat, modern, yaşanılabilir bir kent oluşturabilmek. 30 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde centilmence bir yarış olmasını diliyorum” dedi. Başkan Osman Zolan da Bahtiyar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek başarılar diledi. 

DOĞUMDAN ÖLÜME VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇESİNİZ 
Birimleri de dolaşan Bahtiyar, belediye çalışanlarıyla tek tek tokalaştı. Belediye’nin doğumdan ölüme vatandaşa hizmet verdiğini kaydeden Bahtiyar, “Sizler önemli bir görev yapıyorsunuz. Doğumdan ölüme vatandaşlarımızla iç içesiniz. Bu nedenle sizin refahınız çok önemli hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin” diye konuştu. 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ 
MHP adayı Bahtiyar’a belediyede bulunan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Bahtiyar’ı belediye’de gören vatandaşlar, “Allah yardımcın olsun. 2009’da senin Belediye Başkan olmanı çok istedik ancak, olmadı. Bu sefer olacak. İnşallah 30 Mart’tan sonra buraya Pamukkale Belediye başkanı olarak gelirsin. Sonuna kadar arkandayız” ifadelerini kullandılar. 

GÜNGÖR TEYZEDEN BAHTİYAR’A “BAŞARI” DUASI 
Belediye çıkışında MHP’li Başkan adayı Ümit Bahtiyar’ı görüp yanına yaklaşan Güngör teyze “Seninle 2009 yılında tanıştım. O zamandan bu yana hep hal hatırımı sordun, zor anlarımda yanımda oldun. Senin için sabahlara kadar dua ediyorum. İnşallah kazanacaksın yavrum. Allah her ne isteğin varsa seni sevindirsin. Millete hizmet için yolun açık, bahtın aydın olsun” diyerek uzun süre Bahtiyar’ı bırakmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER