banner249

Mutluluğa açılan kapı olacak

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “Belediyeler, çile kapısı değil, mutluluğa açılan bir kapı olmalıdır” dedi.

Mutluluğa açılan kapı olacak
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, 10 yıllık Servergazi Belediye Başkanlığı döneminde belediye kapısına gelen kimsenin beklememesi için yoğun bir mesai harcadıklarını, aynı anlayışın Merkezefendi Belediyesi’nde de geçerli olacağını söyledi. 


Vatandaşın saatinin değerli olduğunu aktaran ve belediyeye gelen insanların saatlerce beklemesinin belediyecilik anlayışına ters olduğunu açıklayan Yeniyol, “Belediyeler, çile kapısı değil, mutluluğa açılan bir kapı olmalıdır. Belediye hizmeti almak amacıyla bizlere gelen insanlar çekinmeden kendi evlerine gelir gibi çıkıp gelmeli, işleri hızlı ve temiz bir şekilde yaptırarak güler yüzlü bir şekilde ayrılmalıdır. Bunu sağlayacak olan belediye başkanı ve belediye çalışanlarıdır. Sırada bekleyen veya işini yaptırmak amacıyla gelen insanlar bizim birinci derece akrabamız düşüncesi ile hareket edeceğiz. 

Anne-baba veya yakın akrabalarımıza nasıl ilgi alaka gösteriyorsak, onlara da aynı şekilde yaklaşacağız. Türk milletinin zamanın yarısı kuyruklarda geçiyor. İnsanlarımızı kuyruk çilesinden kurtarmak amacıyla çağın getirdiği yenilikleri kullanarak temel belediyecilik hizmetlerini sanal ortamda vererek evlerinden de ödeme yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz” dedi. 

BİZLERİN GÖZÜ KULAĞI OLACAK 
Belediye başkanı seçildiğimizde bizim bildiğimiz veya söylediğimiz doğrumuz değil, toplumsal bir mutabakat oluşturup hizmetleri herkesin ayağına eşit olarak götüreceğiz. Evlerinde, işyerlerinde veya okullarında kafasına bir düşünce gelen projesi olan herkese kapımızı açıp onları da değerlendireceğiz. 

Bir projem, bir fikrim, bir düşüncem var diyen herkes çekinmeden kapımızı çalmadan gelip bizlere düşüncesi, fikri ve projesini anlatabilecek. Öncelikli olarak Merkezefendi’de yaşayan insanlar bizlerin gözü kulağı olacak. Onlardan gelen her sese kulak vereceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER