banner249

Konuşulmayanları yazdı

Yüz Haber Köşe Yazarlarından Kemal Tuncer, konuşulmaya utanılan konuları kaleme aldı.

Konuşulmayanları yazdı
banner240

Psikolojik Danışman Kemal Tuncer, Yüz Haber sitesinde yer alan makaleleriyle sadece beğeni toplamıyor aynı zamanda okuyuculara bilgi birikimini de aktarıyor. Tuncer Yüz Haber için kaleme aldığı son makalesinde konuşulmaya utanılan önemli bir konuyu gündeme getirdi. 


Erkek ve kadın cinselliğini kaleme aldığı “Haz’sız Cinsellik Acı Verir” başlıklı makalesinde Psikolojik Danışman Kemal Tuncer, “Asırlar öncesinden süregelen cinsellikle ilgili mitler ve cinselliğin ayıp, yasak ve günah olarak ifade edilmesi nedeniyle, özellikle kadınlar cinsel birlikteliğin ağrılı ve acılı yaşanacağı düşüncesini bir tabu haline getirdiler” sözlerine yer verdi. Makalesinde “Cinselliği penis vajina birleşmesinden ibaret olduğunu düşünen ve acele eden erkekler nedeniyle doğru ve sağlıklı cinsel birleşme yaşayamayan kadınlar cinsel ilişki sırasında ağrı ve acı duyabiliyorlar” ifadesini kullanan Tuncer, yazısında cinselliğin iki kişilik bir durum olduğunun altını çizdi. 

NEDENİ CİNSEL UYUMSUZLUK 
Erkeklerde görülen erken boşalma konusunda değinen Tuncer, “Erken boşalmanın en sık görülen nedenlerinden biri, %60’lık bir oranla, cinselliği ve cinsel birleşmeyi erkeğe karşı bir görev olarak gören, cinselliğin ağrılı ve acılı bir şekilde yaşanacağını düşünen ve cinselliğin ruh ve beden sağlığının en temel olgularından biri olduğunu unutan kadınlardır. Bu nedenle erkek boşalma sadece erkeğin bir sorunu değil çiftin sorudur, çiftin cinsel uyumsuzluğudur” dedi. 

ACI ÇEKEN KADINLAR ERKEN BOŞALMA NEDENİ 
Tuncer, makalesinde “ Kadınların cinselliğe ve partnerlerine karşı olumsuz tutumları erkekleri cinsellikten soğutabiliyor, cinsel birliktelik süresini kısaltabiliyor, sertleşme sorunları, cinsel isteksizlik veya erken boşalma gibi cinsel işlev bozukluklarına neden olabiliyor. Bu nedenle mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşamak isteyen kadınların, cinselliğin rahatlamış ve gevşemiş bir halde, sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak, haz alıp haz verebilme, ruhu ve bedeni paylaşabilme, ne olursa olsun bir şekilde boşalabilme bilim ve sanatı olduğunu içlerine sindirmeleri gerekiyor” sözlerine yer verdi. 

HAZ’ZA KOŞ 
Makalesini erkeklere çeşitli nasihatler vererek sonlandıran Kemal Tuncer, “Erkeklerin kadınların vücutlarını tanımaları, onlarla cinselliği konuşmaları, haz aldıkları noktaları keşfetmeleri, cinselliği bir görev haline getirmeden zevk almayı ve vermeyi keşfetmeleri ve kadınların önce ruhlarını sonra bedenlerini okşayarak onları cinsel birlikteliğe hazırlamaları gerekiyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER