banner249

CHP’den dolu dolu etkinlik

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli örgütü, düzenlediği etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramını dolu dolu geçirdi.

CHP’den dolu dolu etkinlik
banner240

Valilik binası önündeki etkinliklere, Atatürk’ün Kocatepe’deki fotoğrafının basılı olduğu tişörtleri giyerek katılan CHP’li kadınlar ve Gençler tören alanında adeta ilgi odağı oldu. CHP’liler daha sonra Asri Mezarlık’taki şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dualar okudu. Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakan gençler burada duygulu anlar yaşadı.


CHP Denizli örgütünün ikinci etkinliği ise Belediye önünde gerçekleştirildi.Kadınların ve gençlerin organize ettiği etkinlikte, Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye destanından bölümler halinde şiir dinletisi sunuma yapıldı ve finalde topluca Genç Marşı okundu. Zafer Bayramı’nın son etkinliğinde ise Melek pazarında lokma hayrı yapıldı.

Merkez İlçe bünyesinde oluşturulan Tülay Altıkulak başkanlığındaki Altıntop Mahalle yönetiminin organize ettiği son etkinlikte Atatürk ve tüm şehitler için lokma döküldü ve mevlid okundu. 

CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders olduğunu belirterek, ‘’Böylesine önemli ve anlamlı bir günü farklı etkinliklerle kutladık.Tarihimize,değerlerimize ve Ulusal Simge günlerine sıkı sıkıya bağlı olduğumuzun bir kez daha mesajını vermiş olduk’’ dedi. 

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de ulusal bağımsızlığımızın taçlandırıldığı Zafer Bayramı’nda Atatürk’e ve şehitlere bağlılıklarını etkinliklerle dile getirdiklerini ifade ederek, ’’Unutturulmaya çalışan gurur günlerimizin izlerini hiçbir güç silemez.CHP bu ülkenin geleceğinin güvencesi ve sigortasıdır.’’ diye konuştu.

Etkinliklere, İl ve Merkez İlçe yöneticileri,İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Kazım Arslan ile Nadi Kılınçarslan ve çok sayıda partili katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER