banner249

Zolan, 'İşbirliği hizmet üretir'

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Zolan, 'İşbirliği hizmet üretir'
banner240

Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde de başarı dileyen Başkan Zolan, "Denizli Belediyesi ve Denizli Ticaret Borsası gerçekleştirdikleri ortak projeler ile kurumlar arası işbirliğinin ne denli önemli olduğunu ortaya koymuştur. Türkiye'de örnek gösterilen canlı hayvan pazarı ve Et Balık Kurumu'nun eski mezbahaneyi modern bir tesise dönüştürerek Denizli'de hizmet verecek olması bu işbirliğinin en güzel örneğini oluşturuyor" dedi. 


Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Başkan Zolan, Belediye Başkan Yardımcıları Aytaç Turgut, Ali Değirmenci, Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar ve Mustafa Ünal'ında bulunduğu ziyarette Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde de başarı diledi. 

Kısa süre önce yeniden Ticaret Borsası Başkanlık görevini üstlenen İbrahim Tefenlili ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Başkan Zolan, "Yoğun çalışma temposu içinde çok istememize rağmen ziyaretimizi maalesef gecikmeli gerçekleştiriyoruz. Öncelikle yeni dönemde de görevinizde başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızı, yönetim kurulumuzu,yönetim kurulu başkanımızı tebrik ediyorum.

Almış olduğunuz bu görevi inşallah aynı güzellikte daha iyiye daha ileriye götüreceksiniz, bundan hiç şüphemiz yok. Sizler Denizli'ye ve sektöre hizmet eden büyüklerimizsiniz. Hem üretim anlamında hizmet ediyorsunuz, bunun yanında hem de yönetim anlamında bayrağı taşıyorsunuz. Bu da çok ayrı bir fedakarlık. Bizler de Denizli Belediyesi olarak her zaman sizlerle beraber olacağız. Denizlimizle ilgili yapılması gereken her şeyin omuz omuza üstesinden geleceğiz inşallah." dedi. 

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "Odamıza geldiniz şeref verdiniz. Bu bizim için büyük bir onurdur. Bizim bu yaptığımız çalışmalar herhangi bir şahıs adına değil tamamen ilimiz adına, sektörler adına. Denizlimizin gelişip modernleşmesi adına sizlere nasıl yardımcı olabilir nasıl önünüzü açabiliriz diye bizler de buralarda uğraşıyoruz. 

Bizim de hakikaten üzerinden kalkamayacağımız şeyler var. Bu konularda bizlere çok yardımcı oluyorsunuz. Mesela sizin de dediğiniz gibi canlı hayvan pazarı hatta hatta kurban pazarı. Önceden sokakları pisletme, sokaklarda kokma, bunlar vardı. Geri kalmış Afrika ülkesi gibiydi. Ama bunu Denizlimiz, Başkanımız sayesinde çözdü. Şu anda birçok il projemizi örnek alıyor. 

Türkiye'de kırmızı et konusunda hala büyük bir risk var. O yüzden burada mutlaka büyük bir kompleksin olması gerekiyordu. Et ve Balık Kurumu'nu hep birlikte o zaman için ikna ettik. Ve şimdi Denizli'de son derece modern bir tesis yapılıyor. Bu kazanım Denizli'nin kazanımı olacak. Verdiğiniz tüm destekler için üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER