banner249

33 yolcu ölünden döndü

Aydın'ın Didim ilçesinden 33 yolcusuyla Adapazarı'na gitmek üzere yola çıkan otobüsün Bursa'da seyir halindeyken alev alması sonucu yolcular ölümden döndü.

33 yolcu ölünden döndü
banner240
Didim’den aldığı 33 yolcuyu Adaparazı’na götürmekte olan Emre A. yönetimindeki 41 EFE 357 plakalı yolcu otobüsü, Bursa-Karacabey yolunun 37. kilometresindeki İkizce köyü kavşağında alev aldı. Alevler kısa sürede tüm otobüsü kaplarken, yolcular kapılardan ve patlayan camlardan atlayarak dışarıya çıktı. 

5 dakika içinde alev topuna dönen otobüsün yolcuları büyük panik yaşadı. Alevlere yangın tüpleriyle müdahale eden şoför Emre A., yedek şoför Hüseyin Kazdal ve muavin Zafer Kahvecioğlu sonuç alamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Otobüsün alev topuna dönmesi çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da cep telefonuyla görüntülendi. 

Kısa sürede Karacabey ve Bursa’dan olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, otobüs ile birlikte yolculara ait eşyalar da tamamen yandı. Yolcular olay yerine gelen başka bir otobüsle yola devam ederken, yangının su ısıtıcısından çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER