banner249

CHP’den bir iddia daha!

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun esnafın fişlendiği iddiasının ardından bu kez CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ilginç bir iddiada bulundu. Yurtseven, Başbakan Erdoğan’ın mitingine katılması için belediye personeline baskı yapıldığını iddia etti.

CHP’den bir iddia daha!
banner240
Yurtseven, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de yapacağı iki günlük program nedeniyle belediye işçilerinin düzenlenecek mitinge katılması için baskı yapıldığını iddia etti. 

Yazılı açıklama yapan Yurtseven şu ifadelere yer verdi, “Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan’ın gözüne girmek ve tekrar aday gösterilebilmek uğruna belediye personelini sergileyecekleri siyasi şova alet etmiştir. Buna karşın belediyenin muhalefete mensup belediye meclis üyelerine davetiye gönderilmediği gibi telefonla davet çağrısı bile yapılmamıştır. 

Açılış adıyla Gezi parkı protestolarına sahne olan Çınar meydanını AKP’nin mitingine dönüştürmek isteyen zihniyetin 1500 dolayındaki belediye personeline telefonla ‘Katılın’ talimatı vermesi siyaset ahlakı adına çirkin,yakışıksız ve etik dışıdır.Bizi arayarak tepkilerini dile getiren belediye çalışanları ‘’Biz AKP’nin kobayı değiliz’’ diyerek isyan etmektedir.

İktidar gücünü hoyratça kullanan ve baskıcı özelliğini seçimler öncesi yeniden hortlatan AKP’yi şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz. Ayrıca, Başbakan’ın açılışını yapacağı tesisler arasında içme suyu depolarının bakım ve onarımı, İncilipınar parkı ışıklı su oyunları,mezarlık duvarları ile camilerin bahçe düzenlemesi de bulunmaktadır. Anlaşılan o ki utanmasalar Başbakan’a neredeyse yeni tuvalet binalarının açılışını bile yaptıracaklar. Gerçekleri kamuoyunun bilgisine sunuyor ,yaşananları Denizli halkının takdirine bırakıyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER