banner249

Kendisini aldatan kocasına bakın ne yaptı!

İzmir’de, aldatıldığı gerekçesiyle kocasını kızgın yağla yakan dört çocuk annesi Çiçek E., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavisi süren Ferhat E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken çocukları olay anını anlattı.

Kendisini aldatan kocasına bakın ne yaptı!
banner240

Olay, İzmir’in Bornova ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. İddialara göre, eşi Çiçek E.'yi Vesile B. isimli kadınla aldatıp hamile bırakan ve bir alışveriş merkezinde çalışan 4 çocuk babası Ferhat E., durumu öğrenen eşiyle tartışmaya başladı. 


Tartışmadan sonra sinirlerine hakim olamayan genç kadın, eşi Ferhat E. uyuduktan sonra mutfakta yağ kızdırdı. Eşinin uyumasını fırsat bilen Çiçek E., kocası uyuduğu sırada kızgın yağı başından aşağı dökerek evinden hızla uzaklaştı. Olayın duyulmasının ardından hastanede tedavi altına alınan Ferhat E.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, anne Çiçek E.’nin de emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Ailenin geride kalan dört çocuğu ise yakınları tarafından teslim alındı. 

BABAMIN SESİNİ DUYDUK 
9 yaşındaki Muhammed, 8 yaşındaki Nisanur, 4 yaşındaki Hüsnanur ile en küçüğü 5 aylık Esma isimli kardeşlerin olayın ardından akrabalarının yanında kaldıkları öğrenildi. Aldatma olayının duyulmasının ardından baba Ferhat E.’nin geçen ramazan ayında çocuklarını alarak Vesile B.’nin yanında 1 hafta kaldığı öğrenildi. 

Olay sırasında uyuduklarını ve gürültüye uyandıklarını anlatan 8 yaşındaki Nisanur tanık olduğu olay anını şu sözlerle anlattı: “Babam bizi o kadının evine götürüyordu. Babaannem bize bakamadığı için babam bizi o kadının evine götürdü. Babam bizi o kadına götürdüğü zaman balkona çıkıp annem için ağlıyorduk. 

Annemi çok seviyorum. Annemle babam sürekli kavga etmezdi ama annem devamlı babama; ‘Kadın seni avucunun içine aldı’ diye konuşuyordu babam da sinirleniyordu ama gidip yatıyordu. Biz uyuyorduk. Ses duyduk, hırsız zannettik sonra babamın sesini duydum. Sonra ben bağırdım. Uyandığımda her yer kızgın yağ içerisindeydi. Mutfakta 1 kilo yağ vardı ama bitmiş. Babamın sesi kötü geliyordu. Akşam biz de çok korktuk. Babam konuşamıyordu dayımları çağırdık sonra babamı hastaneye götürdüler.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER