banner249

CHP’de devir teslim töreni

chp denizli il başkanı av. yıldırım aycan, parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde eski il başkanı himmet yavaşâ€™dan görevi teslim aldı.

CHP’de devir teslim töreni
banner240
İl Başkanı Aycan, geçmiş yönetime partiye sundukları katkıdan dolayı teşekkür etti. Yola yeni bir kadroyla çıktıklarını ifade eden Aycan, parti içinde bir kopukluk olmadığını, bir bütünün parçaları olduklarını ifade etti. CHP olarak birçok badireler atlattıklarını belirten Aycan, mutlak anlamda tek hedeflerinin şimdi iktidar olmak olduğunu söyledi.

TESLİM OLMAYACAĞIZ
Aycan açıklamasına şöyle devam etti, “3-4 aydan bu yana Gazi Bulvarını Denizlilere kapatan Belediye, sırf Başbakan geliyor diye 3 günde yaptılar. Bu belediye bu iktidara layık değil. Seçim çalışmalarına bugünden itibaren start veriyoruz. Her gün sokaklarda, evlerde, kahvehanelerde ve işyerlerinde olacağız. Türkiye geriye götürenlere teslim olmayacağız.”

CHP TABELA PARTİSİ DEĞİL
CHP eski İl Başkanı Himmet Yavaş da, göreve gelir gelmez, referandum ve genel seçimler sınavından geçtiklerini belirterek şöyle konuştu, “Özverili çalışmalarımız sayesinde CHP Denizli İl Örgütü, Türkiye ortalaması üzerinde oy aldı. CHP, tabela partisi değildir. Bir çok partinin şimdi yalnızca tabelaları kaldı. Ama biz 1923’ten beri çizgimizden sapmadık. Bugün bayrağı başka arkadaşlarımıza devrettik ama biz siyasetin içinde olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepimizin yolu açık olsun.”
Yapılan konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Av. Yıldırım Aycan ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, hizmetlerinden dolayı eski İl Başkanı Himmet Yavaş’a çiçek takdim etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER