banner249

Uslu’ya 3 plaket birden verildi

kızılcabölük belediye başkanı abdülkadir uslu’ya, genç kızılcabölüklü işadamları derneği (gekiad), kızılcabölük spor kulübü, karaman dil bayramı kutlama komitesi ve paÜ fizik bölümü tarafından plaket verildi.

Uslu’ya 3 plaket birden verildi
banner240
Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü’nün organize ettiği “ADIM Fizik Günleri”ne katkılarından dolayı düzenleme kurulu adına Prof Dr. Hasan Erdoğan tarafından Abdülkadir Uslu’ya etkinlik öncesi plaket takdim edildi. Erdoğan, “ADIM Fizik Günleri’nin üçüncüsünün düzenlenmesi esnasında bize destek veren Kızılcabölük Belediye Başkanı sayın Abdülkadir Uslu’ya düzenleme komitesi adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kızılcabölük Spor Kulübü İkinci Başkanı Kamil Sayın yönetim kurulu üyeleri ile makamında ziyaret ettiği başkan Abdülkadir Uslu’ya bir teşekkür plaketi sundu. Sayın, “Kızılcabölük spor’un başarısında büyük katkısı olan başkanımıza teşekkür ediyorum. Denizli Süper amatör lig şampiyonluğunu almamızdaki katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah Bölgesel Amatör Ligde (BAL) de başarılı olarak 3. Lige çıkacağız” dedi.

GEKİAD başkanı Hamdi Yılmazlı ise 2 plaket birden takdim ederek; “Birinci plaketimiz ortak paydamız beldemizin takımının, BAL ligine çıkmasında büyük desteği olduğundan dolayı. İkinci plaketimiz de 18. Kızılcabölük kültür sanat tekstil ve moda festivalinin organizasyonunda özverili gayretleri ve organizasyondaki başarısından dolayı başkanımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Uslu, takdir edilmenin ve hatırlanmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Beni takdir ederek, ödüllendirenlere teşekkür ediyorum. Onlara ve takdirlerine layık olmak için çalışacağım.”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER