banner249

Çalışmalar devam ediyor

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar devam ediyor
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan’ın esnaf ziyaretlerine verdiği önem esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. 


Her gün bir mahallede çalışmalarını sürdüren Şahan, bu sefer de Pınarkent, Kale, Sevindik, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Üçgen, Anafartalar, Aktepe ve Fatih minibüs duraklarını ziyaret etti. 

Birtan Şahan ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, ‘‘Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde verimli olarak sürdürüyoruz. Esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Bugün de minibüsçü esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. 

Kendileri ile çok güzel bir sohbet etme fırsatımız oldu. Minibüsçülerimize neden aday adayı olduğumuzu ve Allah nasip ederse adaylığımız kesinleşirse neler yapacaklarımızı anlattık. Minibüsçülerimizin dertlerini dinledik, sorunlarına çözüm yollarını gösterdik. İster minibüsçü olsun ister taksici olsun ister işçi olsun ister memur olsun hepsi bizim kardeşimiz. Kardeşlerimizin derdi bizim derdimiz. 

Derdini olanın derdine derman olmak için huzurlu mutlu modern bir Pamukkale için yollara düştük, biriz beraberiz birlikte Pamukkale’miz için yürümeye devam edeceğiz. Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa orada başarı ve mutluluk vardır. Sevgiyle saygıyla Pamukkale'de başarı dolu günleri birlikte yaşayacağız. Hayır dualarını eksik etmeyen halkımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER