banner249

Köyde var beldede yok!

Ak Parti Çal Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Duman, köylere yapılan hizmetlerin beldelerden daha fazla olduğuna dikkat çekerek, “İl Genel Meclisi olarak köylere çok fazla hizmet götürdük. Köylerde olan hizmet beldelerden daha çok. Bu hizmetleri Çal’ın her yerine ulaştırmak için aday olduk” dedi.

Köyde var beldede yok!
banner240

Ak Parti Çal Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Duman, Yüz Haber.Com’a yaptığı ziyarette Çal Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi. 10 yıldır İl Genel Meclisi üyesi olarak Çal ve köylerine hizmet ettiklerini belirten Duman, “Bu hizmetlerin devam etmesi için belediye başkanlığına aday adayı olduk. 


Şu ana kadar sadece köylere hizmetimiz giderken 8 belde ve Çal merkezine yeterli hizmetin yapılamadığını gördük. 10 yıllık süreçte il genel meclisinden köylere giden hizmetler beldelerimizin çoğunda yok. Biz bu eksiklikleri gördükten sonra aday olmaya karar verdik. Bu eksikleri gidermek için çıktık yola” dedi. 

BAZI BELDELERİMİZDE HALA KANALİZASYON YOK!
Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla beraber çok daha fazla hizmetin geleceğini söyleyen Duman, “Bugüne kadar biz zaten büyükşehir gibi çalıştık. Büyükşehir olunca bu hizmetler daha da artacak. Bu yasa çıkarken hizmet gitmeyen yerlere hizmet gidecek. Bazı beldelerde hala kanalizasyonumuz yok. Köylerde olmasına rağmen bazı beldelerimizde hala kanalizasyon yok. Büyükşehir geldiği zaman alt yapı, yol, kanalizayon gibi hizmetler büyükşehir tarafından verilecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER