banner249

Ablasına misafirliğe gitti yanarak öldü

Aydın’ın İncirliova ilçesi’nde meydana gelen ikamet yangınında bir kişi hayatını kaybetti.

Ablasına misafirliğe gitti yanarak öldü
banner240

Yanarak ölen kişinin 34 yaşındaki engelli Ayşe Güder olduğu belirtilirken Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Aydın’ın İncirliova ilçesi’nde ablasının evine misafir olarak gelen 34 yaşındaki zihinsel engelli Ayşe Güder, sobadan çıkan yangında, yanarak can verdi. Yangın sırasında evde bulunan 4 yaşındaki İlayda Çeçen ve 5 yaşındaki Tuna Çeçen itfaiye tarafından kurtarıldı. 

Yangın, İncirliova Atatürk Mahallesi Hacı Mustafa Ağa Caddesi 11’inci sokakta Barış Çeçen’e ait müstakil evde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İncirliova’ya bağlı Sandıklı Köyü’nde ikamet eden Mevlüt Güder’in zihinsel engelli kızı Ayşe Güder (34), birkaç gün önce Atatürk Mahallesi’ndeki ablası Dürdane Çeçen’in evinde misafir olarak kalmaya başladı. 

Barış Çeçen ve anne Dürdane Çeçen’in sabah saatlerinde işe gitmesinin ardından İlayda Çeçen (4) ve Tuna Çeçen (5), evde misafir olarak kalan teyzeleri Ayşe Güder’in üşümemesi için sobaya kömür attı. 

İddiaya göre, atılan kömür nedeni ile sıçrayan közlerden evin içinde yangın çıktı. Çıkan yangın nedeni ile çocuklar büyük panik yaşadı. Alevleri gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen İncirliova Belediyesi İtfaiye ekipleri İlayda Çeçen ve Tuna Çeçen’i kurtarmayı başardı. 

Alevler arasında kalan Ayşe Güder ise kurtarılamadı. Yangından kurtarılan iki çocuk Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

ABLASINA MİSAFİRLİĞE GELMİŞTİ 
Çıkan yangında evden çıkmayı başaramayan Ayşe Güder’in hayatını kaybettiğini öğrenen eniştesi Barış Çeçen ve ablası Dürdane Çeçen olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER