banner249

Bu teknoloji gelecek vadediyor

Geleceğin teknolojileri olmaktan çıkıp günümüzün teknolojileri haline gelen giyilebilir teknolojilerin kullanım alanları geçtiğimiz gün İzmir Ekonomi Üniversitesi bünyesindeki Embryonix ve EGİAD İşbirliğinde düzenlenen "Giyilebilir Teknolojiler" başlığı ile masaya yatırıldı.

Bu teknoloji gelecek vadediyor
banner240

Araştırma sonuçlarına göre, son iki yıl içinde bu alanda 10 milyar dolardan fazla yatırım yapıldığı belirtilen sektörde bu yıl içerisinde 90 milyondan fazla cihaz satışı yapılacağı vurgulandı. 


2014 yılı itibari ile Türkiye'de en çok devlet desteği ve yatırım desteği alacak olan projelerin giyilebilir teknolojiler olacağına değinilen toplantıda, bu yıl sonuna kadar giyilebilir cihazlarla daha sık karşılaşılacağı ifade edildi. EGİAD Dernek Merkezinde, düzenlenen söz konusu seminere Embryonix Birim Koordinatörü Taylan Özgür Demirkaya, Patrick Bosteels, Anirudha Jagtap, Ali Kızmaz ve EGİAD iş dünyası katıldı. 

Girişimcilik ekosistemindeki değişik uzmanları da bir araya getiren ve Stage-CO etkinlikleri kapsamında gerçekleşen organizasyonda, 2014 yılı itibari ile Türkiye'de en çok devlet desteği ve yatırım desteği alacak olan projelerin giyilebilir teknolojiler olacağına değinildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER