banner249

Bu projesi de balon çıktı!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, göreve gelmeden vaat ettiği birçok projeyi aradan geçen 5 yıla rağmen hayata geçiremedi. Örki, söz verdiği Pamukkale Gençlik Merkezi için tek bir çivi bile çakmadı.

Bu projesi de balon çıktı!
banner240

2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, söz verdiği birçok projeyi hayata geçiremedi. 2019’da Anemon Otel’de çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Örki, burada vatandaşlara yapacağı dev projeleri tanıttı. Ancak Örki, aradan geçen 5 yıla rağmen bu projeleri yapamadı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİ OLDU

Göreve geldiği günden bu yana vizyon projeler olarak tanıttığı projelerin bir çoğunu gerçekleştirmeyen Örki, gittiği bir çok yerde söz konusu projelerle ilgili sorulara maruz kalıyor. Özellikle sosyal medyada da hedef tahtasına oturtulan Örki, belediye çalışmaları ile ilgili çok sayıda eleştiri alıyor.

GENÇLERE VERDİĞİ GENÇLİK MERKEZİ SÖZÜNÜ UNUTTU!

2019’da katıldığı kahve toplantılarında konuşan Örki, gittiği her yerde Gençlik Merkezinin müjdesini veriyordu. Yapacağı Gençlik Merkezi’nin 7/24 saat hizmet edeceği sözünü veren Örki, bu merkezin Pamukkale’de yaşayan her gencin faydalanabileceğini belirtmişti. Ancak o günden bu yana bu projeyle ilgili tek bir çivi bile çakılmadı.

GENÇLİK MERKEZİ’NDE NELER OLACAKTI!

Başkan Örki, söz verdiği halde yapmadığı projenin içeriğini o yıllarda şöyle anlatmıştı, “Pamukkale ilçemiz tam bir öğrenci kenti. Anaokulundan üniversiteye kadar 7’den 70'e ilçemiz eğitimin ve bilginin merkezi olarak yar alıyor. Özellikle üniversite öğrencilerimizin kendilerini geliştirebileceği sosyalleşebileceği ve dinlenebileceği bir tesise ihtiyaçları var. Bu kapsamda Pamukkale belediyesi olarak gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunacağız. Gençlik merkezimiz başta üniversiteli gençlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerin uğrak mekanı olacak.

Bu Tesisimizde gençlerin ders çalışabilecekleri salonlar doğru bilgi ulaşacakları bir kütüphane sosyalleşip dinlenebilecekleri bir kafe özellikle topluluklarımızın kullanabileceği ve farklı etkinliklerin düzenlenebileceği konferans ve seminer salonları farklı sporların yapılacağı alanlar ve diğer birçok zaten zenginliği içinde barındıracak. 7 gün 24 saat hizmet verecek gençlik merkezimiz ilçemizin yaşayan gerçeğin her an faydalanabileceği bir şekilde dizayn edilecek. Pamukkale belediyesi olarak öğrencilerin huzur ve mutluluğunu tesis etmek için canla başla gece gündüz çalışacağız.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER