banner249

Larina’da bayram tatili bir başka olur!

9 günlük bayram tatilini fırsat bilen yerli turistler, Karahayıt’taki otelleri doldurmaya başladı. Türkiye’nin en iyi termal oteli seçilen Larina Termal Otel, sunduğu hizmetle konuklarına huzurlu bir tatil imkanı sunuyor.

Larina’da bayram tatili bir başka olur!
banner240

Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Pamukkale’de bayram tatili için tüm hazırlıklar yapıldı. 9 günlük bayram tatili için Larina Termal Otel’de rezervasyonlar şimdiden büyük ilgi gördü.

Termal havuzları, açık ve kapalı havuzları, Türk Hamamı, spa, sauna, buhar odaları, eğlence ve oyun alanları ile dopdolu bir etkinlik hizmeti sunan Larina’da her akşam canlı müzikle konuklarına muhteşem bir gece yaşatıyor.

SON 3 GÜNDE REZERVASYONLAR HIZLANDI

Larina Termal Otel Genel Müdürü Ahmet Yaşar, bayram dolayısıyla yoğun bir ilgi gördüklerini belirterek, 9 günlük tatil için bir çok hazırlıklar yapıldığını kaydetti. 2022 yılında Türkiye’nin en iyi termal oteli seçildiklerini hatırlatan Yaşar, bu başarıyı sürdürmek için en kaliteli ve en huzurlu tatili sunmaya devam edeceklerini söyledi.

ÇOCUKLARI SÜPRİZLER BEKLİYOR

Larina Termal Otel, bayram tatilinin en sevimli konukları için de bir takım sürprizler hazırladı. Bayram tatiliyle birlikte okulların da tatil olduğunu dikkate alan otel yönetimi, çocuklar için sinema etkinliklerinin dışında çok özel aktiviteler de hazırladı. Genel Müdür Yaşar, bütün yıl eğitim öğretimle haşır neşir olan çocukların bu bayramda çok eğleneceklerini kaydetti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER